Tek(n)onahkahousut

Jospa välillä asukuvia? Kappas, poolohan se siinä, mutta onpahan asussa jotain uutta. Tein Rovaniemen Bik Bokista muutaman hyvän aleostoksen, sillä liikkeessä oli kolme tuotetta kahden hinnalla -alekampanja. Olen sitä mieltä, että Bik Bok on tällä hetkellä paras farkkukauppa, joten päädyin rohkeasti sovituskoppiin tekonahkahousujen kanssa.

Kuten arvelin, housut olivat todella kivat jalassa, eikä alle 13 euron hinta ollut paha ollenkaan. Koska kaupassa kerran oli hyvät alet ja vielä kampanjakin meneillään, päädyin ostamaan mustan pitsihameen ja hieman erikoisemman punaisen pitsitopin. Niistä en ehtinyt ottaa nyt kuvia, mutta eivätköhän ne joissain asuissa pian vilahda.

Tässä kuitenkin tek(n)onahkahousut!

IMG_9292 copy
IMG_9279 copy
IMG_9305 copy
IMG_9303 copy
IMG_9293 copy

Näitä housuja pukiessa on vaarana tuhota ne kynsien jäljillä, mutta onneksi housujen takaosa onkin farkkukangasta. Näiden housujen erikoisuus on myös takana sijaitseva vetoketju, joten housujen pukeminen tuntuu vähän jännältä... Lisäksi housuista puuttuu takataskut, mutta opin ehkä elämään sen kanssa. ;) Aivan ihanat pökät siis ja jos bongaatte näitä vielä, niin kannattaa testata.

t. Enni

Kommentit

  1. Tuollaiset voisin omaan vaatekaappiinkin kotiuttaa, näyttää kyllä sen verran hyvältä :)!

    VastaaPoista
  2. Ei yhtään huonon näköiset pöksyt! Tuo pinta on kiva, tuollainen satiinisen hohtavan näköinen :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös