Suklaata ja treenivaatteita

Kotona. Mun silmäpussit loistaa kilometrien päähän ja olo on mitä tokuraisin (öö just näin, tokkuraisin)... juuri nyt. Samalla meneillään oleva pronssiottelu jännittää niin paljon, etten yksinkertaisesti voi katsoa peliä. Jotainhan mun piti tähän vielä kirjoittaa, mutta nyt en yhtään muista...

Eipäs kun niin, S tulee huomenna Espanjasta ja hän lähetteli mulle jo etukäteen kuvia tuliaisista. Urheiluhousut ja toppi yhteensä 15 euroa Primarkista, ei paha. Samaten ne muutamat suklaalevyt ja lakupussit odottavat pian ottajaansa. Huomaan tässä pienen ristiriidan.


IMG_9052 copy
IMG_9061 copy
IMG_9049 copy
IMG_9030 copy
IMG_9027 copy
IMG_9020 copy
IMG_9015 copy
IMG_9239 copy

Eilen Sallassa törmäsin tällaiseen kaveriin. Olin juuri pakannut tavarani ja lähdössä autoon Coco kainalossa, kun mökistä ulos astuessani ilmestyi eteen tällainen tyyppi. Hieman jäätävä hetki, koska mulla ei ollut mitään hajua mistä tuo koira oli tullut, saati kenen se edes oli (ja oliko se edes koira)! Villi mielikuvitus... Coco tietysti säikähti tilannetta aika paljon, vaikka tuo tuntematon dogi sitten osoittautuikin ihan kiltiksi koiraksi ja päätti seurata meitä aina päätielle asti.

t. Enni

Kommentit

  1. Aivan liian herkullisen näköinen tuo munkki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän... Se oli sitä paitsi pehmein ikinä maistamani munkki!

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös