Sillä kuuluisalla viimeisellä lomalla

Koin melkoiset naurut viime sunnuntaina, sillä uskaltauduin käymään vaa'alla pitkästä aikaa. Shokkihoito tepsi, sillä kuten arvelin, olin ehtinyt kerryttää loman aikana niin mukavasti lisää numeroita vaakaan, että oli vain pakko nauraa. Pakko kyllä ihmetellä, että miten se oli edes mahdollista! Olinhan vain mummolassa kylässä... ;) 

Jep, mutta positiivisella asenteella mennään, sillä muutenhan mikään ei onnistu. Niinpä etenen taas hiljaa, mutta määrätietoisesti kohti omaa numeroa. Uusilla varusteilla on hyvä aloittaa lenkkikausi ja alkaa totuttaa kipeää polvea juoksemiseen. Onneksi sääkin on ollut nyt mitä parhain.

IMG_9365 copy

Treenihousut ja toppi: Primark (yht. 15 €)

IMG_9367 copy
IMG_9368 copy

Tämän päivän saldo oli jo aamulenkki, josta suurin osa oli kylläkin kävelyä. Etenen tuon aran polven kanssa hiljaa ja kuulostelen, milloin ja miksi kipu ilmestyy. Tänään illalla oli vuorossa vielä sali pitkän kaavan mukaan, joten otin lenkin aika kevyesti. Olipa ihanaa käydä pitkästä aikaa salilla ja vielä viettää siellä pari tuntia, sillä sen avulla sain jotain muuta tekemistä television tuijottamisen ja tietokoneella istumisen lisäksi. Olen tehnyt ihan liikaa työhakemuksia viimeaikoina...

IMG_7899 copy

Jotta ei kuitenkaan mennä ihan äärimmäisyyksiin, niin päivän lämmin ruoka oli mieluummin kotiruokaa kuin kaupan valmista (vaikkakin hyvin kevyttä) sosekeittoa. Oli vaan niin pahaa ja suolaista, että yöh.

t. Enni

Kommentit

Lue myös