Maailman paras kakku

Siinäpä otsikko. Eli niin, kertokaa tai vinkatkaa mulle maailman parhaan täytekakun resepti, sillä haluan tehdä jotain taivaallisen herkullista omiin valmistujaisjuhliini. Olen sitten aika nirso, eli mitkään perusreseptit eivät nyt kelpaa. Haluan jotain leipomotasoista, suussasulavaa, ehkä hedelmäistä tai kermaista, mutta ei mielellään suklaakakkua.

Ihan sama myös paljonko kermaa, voita tai sokeria kakkuun tulee. Kerranhan sitä vaan eletään (ja valmistutaan insinööriksi). ;D

IMG_0692
IMG_0699
IMG_0854
IMG_0697 kopio
IMG_8374
IMG_0615

Tähän mennessä ainoastaan yksi kakku on saanut makuhermoni niin sulamaan, että maailman parhaan kakun leipominen kotona saattaa kyllä olla mahdottomuus. Vaan jos edes lähelle erinomaista pääsisi, niin olisi sekin jo jotain. Tähän mennessä yksi parhaista maistamistani kakuista on ollut Kakkugallerian Passion-juustokakku, kun taas samaisen liikkeen Mansikka-vadelma-valkosuklaakakku ei vienyt sydäntäni.

Pliis help, haluan ylittää itseni.

t. Enni

Kommentit

 1. Varsinaista reseptiä ei oo antaa, mut ajattelin vaan vinkata että se sellainen vaniljakreemi täytekakun välissä on taivaallista. Tiedäthän se semmoinen keltainen töhnä mitä on monissa viinereissä... Sitä myydään jauheena (mm. Prismassa varmaan?) johon sitten vaan sekoitetaan vesi ja lätkitään kakun väliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo no joo se on kyllä hyvää! Sitä varmaan voisi sekoitella kermavaahdonkin joukkoon... Joo pitääpä laittaa korvan taakse. Kiitos!

   Poista
 2. http://www.bbcgoodfood.com/recipes/5048/baileys-cheesecake En tiedä diggaatko kahvia ja/tai Bailey'siä, mutta jos vastaus on kyllä niin tää toimii kuin nyrkki silmään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No diggaan! Kuulostaa kiehtovalta, viekö se varmasti jalat alta? :D

   Poista
  2. Kyllä vie! Ja jos jostain syystä ei vie, niin lupaan olla henkilökohtaisesti vastuussa :D

   Poista
  3. Ok, pakko laittaa testiin!!! :---D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös