Lomalla Sallassa

Lomalla viimeinkin ja sen kyllä huomaa. Tänään sain nauttia jo toista päivää ihanasta hotelliaamiaisesta nam nam. Huomenna olisi tarkoitus suunnata takaisin Rovaniemelle, mutta ei ennen kolmatta hotelliaamiaista. Vaikka napa ratkeaa, tekee silti mieli kaiken maailman herkkuja ja kuumia juomia. Teen lämmöllä yritän varmaan paikata tätä mun sisäistä syväjäätymistä, joka ei tunnu loppuvan millään. Onneksi mun valtakunnassa, eli siis parvella, on ainakin ihanan lämmintä ja villapaidat sopivat tähän pakkaseen kuin nenä päähän.

IMG_8939 copy
IMG_8880 copy
IMG_8879 copy
IMG_8970 copy
IMG_8934 copy
IMG_8886 copy
IMG_8616 copy


Eilen yritin käydä pitkällä kävelylenkillä, mutta käännyin jo puolessa välissä takaisin. Sama parin kuukauden takainen polvikipu iski taas, joten päätin, että kävelemisen sijaan paneudun nyt lukemiseen. Niinpä kävin hakemassa Sallan S-marketista luettavaa. :) Ostamani kirja on nimeltään Luukaupunki - Varjojen kaupungit. Itse asiassa haluaisin myös nähdä kyseisestä kirjasta tehdyn elokuvan.

IMG_8955 copy
IMG_8628 copy

Roudari! Tänään on illalla taas yksi keikka, jota menen kuuntelemaan. Sitä ennen aion kuitenkin sulatella syväjäätymistäni saunassa. Hauskaa torstaita kaikille!

t. Enni

Kommentit

  1. IHANAT takit noilla pikkuisilla! Etenkin toi kukonaskeltakki on maailman hellyyttävin :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös