Let go

Tänään olen onnistunut kuluttamaan aikani ihan hyvin, vaikka toivoisin kyllä, että keksisin pian itselleni jotain tekemistä. Onneksi on näitä pieniä asioita kuitenkin, kuten viime perjantain kuvailut pariin Citycenterin juttuun. Osa kuvista löytyy jo kauppakeskuksen Facebook-sivuilta, joten käykää ihmeessä katsomassa, jos kiinnostaa.

Ihan pian suuntaan kohti Eurosetiä, koska kirppispöytä pitää tyhjentää tänään. Samalla pitäisi keksiä, mitä jäljelle jääneille tavaroille ja vaatteille tekisi. Ehkä otan pöydän uudestaan syksyllä, sillä tavaraa tuntuu vieläkin olevan liikaa.

IMG_7868 copy

Tämän postauksen kuvituksena toimii postin tuoma Elle, mehukeitto ja Lana. Lanasta sen verran, että se lentää sunnuntaina Espanjan Aurinkorannikolle, enkä näe sitä enää tämän jälkeen välttämättä ikinä. Arvatenkin saatan tämän luovutuksen kohdalla potea pientä ikävää palleroa kohtaan.

IMG_7848 copy
IMG_7873 copy

Näistä kuvausjutuista olen kuitenkin saanut uuden päähänpinttymän. Tarvitsen uuden objektiivin. Siinä ohella, kun vielä tarvitsisin uuden pyörän, astianpesukoneen, jääkaapin, keittiön ja vielä hiotun parketin. Ainiin, tarvitsen myös työpaikan. 

Mitä teidän maanantaihin kuuluu?

t. Enni

Kommentit

 1. Sulla on kyllä silmää ottaa kuvia! <3 Minun maantai on mennyt asioita hoidellessa ja pian taas lähden ovesta ulos tapaamaan ystävätärtäni kahvittelun merkeissä. Tsemppiä työnhakuun! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sulle <3 oi kuulostaapa kivalta. Taidanpa vääntää itsellenikin jonkun ihanan kupposen ja kuvitella itseni kahvilaan! ;)

   Kiitos paljon!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös