Kolmen sekunnin lähimuisti

Okei, tämä on hyvin outoa. Mulle kävi niin, että puin eilen päälleni mielestäni kivan asun ja kuvautin siitä vielä päivän asukuvatkin, mutta kappas, asu sattuikin sitten olemaan tismalleen sama kuin eräs aiemmin tällä viikolla kuvauttamani asu. Enkä siis muistanut tätä ollenkaan ennen kuin satuin selailemaan kirjoittamiani postauksia. Liekö tuo erilainen hiustyyli pyyhkinyt kaiken muun mielestä. 

En muistaakseni ollut edes käyttänyt tätä uutta harmaata pooloa ennen eilistä!  Tosiasiassa tämä tismalleen sama asu, kenkineen kaikkineen, oli päällä viime lauantain Ikeareissulla. Nojaa, äsken myös käytin jokusen minuutin linssisuojuoksen etsimiseen, vaikka se suojus oli koko ajan ollut kiinni kamerassa. Hello varhaisdementia ja koirien kolmen sekunnin lähimuisti.

IMG_8168 copy
IMG_8157 copy
IMG_8177 copy
IMG_8159 copy
IMG_8237 copy
IMG_8158 copy

No myönnän, ehkä nyt hieman liioittelen. Oikeasti muistan hyvin asioita! ;) Jes, mutta huomenna yritän ehtiä kirjoittamaan hieman tämänpäiväisestä hemmottelupäivästä, sillä S nappasi musta päivän aikana varmaan sata kuvaa. Tässä kuitenkin vähän pieniä maistiaisia tulevasta.

IMG_8257 copy
IMG_8325 copy
IMG_8178 copy
IMG_8209 copy

t. Enni

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös