Kirppispöytä Eurosetillä

Mihin katosi aika? Se taisi kulua vähän niin kuin siivillä, sillä olin niin paneutunut erääseen hommaan. Kello yhdeksän iltapala-aikakin meni ihan tyystin ohi, sillä sain hommat valmiiksi vasta äsken. Loistava ajoitus kirjoittaa blogia! Vielä, kun olisi jotain kuvia.

Eilen kävin täyttämässä kirppispöydän, eli siellä on taas kasa vaatteita ja kenkiä. Jos kiinnostaa, niin pöytä löytyy siis Eurosetiltä, kuten otsikko jo antoi ymmärtää. Tämän päivän saldo oli ehkä hieman pienempi verrattuna aikaisempiin kertoihin, mutta ainakin pöydän viikkovuokran hinta tuli reippaasti ylitettyä. Nämä kuvat ovat kesältä, mutta about tältä se pöytä tälläkin kertaa näyttää (miinus miestenvaatteet). Kai mun pitää sinne roudata vielä tuo samainen "aarrelaatikko", sillä koruja on kertynyt myyntiin niin paljon. 


Pitääkin katsoa, että käyttääkö sitä kirppisrahat sitten mihin tarkoitukseen. Olisihan mulla mielessä vaikka mitä sisustusjuttuja (Lokki-valaisin tai Kupla... i wantz), mutta toisaalta rahaa pitäisi käyttää myös uusiin kodinkoneisiin tai ihan vain polkupyörään... Olin nimittäin tänään lähdössä polkemaan kirppikselle, mutta kappas mun pinkki possupyörä sanoi kiitos kuluneista vuosista ja päätti toimintakykynsä siihen. Ei muuta kuin kurssi takaisin kotia kohti. No pyörä, kiitos yhteisistä vuosista.


Yritän huomenna uudestaan toisella pyörällä.

t. Enni

Kommentit

Lue myös