Helmikuun Hemmottelua

Vielä pari päivää viralliseen hiihtolomaan, mutta mulla on jo lomafiilis. Ihanaa, kun on pitkästä aikaa jotain suunniteltua ohjelmaa, kuten tuleva reissu Rovaniemelle ja viikonlopun hemmottelupäivä Hair & Beauty Studio Moodissa. Tänään illalla on vielä eräs tapahtuma Helsingissä ja mun pitäisi varmaan alkaa laittaa itsenäni edustuskuntoon.

Sen sijaan olen nauttinut rauhallisesta aamusta teekupin äärellä ja katsellut sisustuslehtiä. Enää reilu kuukausi aikaa ja sitten pääsee remontoimaan.

IMG_7983 copy
IMG_7991 copy

Olen muuten tapettinirso, enkä millään tahdo löytää hienoja tapetteja mistään. Mutta nyt, mä juuri rakastuin tuohon tapettiin!

IMG_7999 copy
IMG_7996 copy
IMG_7986 copy
IMG_7975 copy

Lauantaina siis suuntaan Hair & Beauty Studio Moodin Helmikuun Hemmottelupäivään, sillä mut kutsuttiin kokeilemaan mm. kynsien geelilakkausta, ripsien ja kulmien värjäystä sekä fresh-up-kasvohoitoa. Ihanaa, kun on pitkästä aikaa tiedossa pientä hemmottelua, nimittäin en millään malttaisi odottaa! Järvenpään Moodissa järjestetään lauantaina 15.2.2014 klo 10-17 hemmottelupäivä, jonne kuka tahansa muukin saa osallistua. Käykäähän kurkkaamassa lisätietoa tapahtumasta, jos kiinnostaa. Nähdäänkö siellä?

PS. Ellie Goulding esiintyy Ilosaarirockissa tulevana kesänä. Miksi, miksi vihaan festareita?!

t. Enni

Kommentit

Lue myös