FLEYE - Fine Looking Eye

Sain kutsun osallistua Instrumentariumin pressitilaisuuteen, joka pidettiin Tanskan suurlähettilään residenssissä Helsingissä. Upea paikka jo itsessään, mutta itse tilaisuudessa pääsin lisäksi tutustumaan tanskalaisen FLEYE-merkin design-kehyksiin. Nämä Tanskan kuninkaallistenkin suosimat kehykset tulevat myyntiin Instrumentariumin myymälöihin 17.2.2014, eli mikäli kehykset kiinnostavat, niin käykää pian tutustumassa valikoimaan.

FLEYE-silmälasimallistoon (FLEYE tulee muuten sanoista Fine Looking Eye) kuuluu kehyksiä niin naisille kuin miehillekin. Itse tilaisuudessa pääsin kuuntelemaan FLEYE:n suunnittelijan Annette Estøn juttuja siitä, miten kehykset ovat saaneet inspiraationsa mm. Tanskan upeasta luonnosta ja kehysten käyttömukavuus pohjautuu höyhenen kevyisiin materiaaleihin.

IMG_8100 copy
IMG_8074 copy
IMG_8046 copy
IMG_8116 copy

Mielenkiintoista on se, että merkin silmälasikehyksiin on kehitetty uniikit, säädettävät nenätyynyt, joiden avulla kehykset sopivat jokaiselle nenälle. Olen jo vähän aikaa ollut sitä mieltä, että nenätyynyt laseissa ovat vähän out, mutta mielestäni näihin kehysmalleihin nenätyynyt oli saatu upotettua niin huomaamattomasti, ettei niitä kehyksiä sovittaessa edes huomannut. Sitä paitsi tuovathan nenätyynyt laseihin runsaasti käyttömukavuutta.

Voi siis olla, että käyn kohtapuolin sovittelemassa itselleni uusia silmälaseja, sillä saattaapa tuo näkökin olla jo huonontunut entisestään, eli uusille lasille olisi tarvetta. Alemman kuvan ylimmät kehykset vasemmalta olisivat aika kivat!

IMG_8128 copy

Loppuaika kuluikin sitten kehyksiä sovitellessa ja asuja kuvatessa. Ehdin myös ottaa yhteiskuvan Teri Niitin kanssa, mutta mitenkäs ne yhteiskuvat Senjan kanssa sitten unohtuivatkin kokonaan..? Asukuvista ja seurasta siis kiitos Senjalle!

IMG_8121 copy
IMG_8081 copy
IMG_8107 copy

Asuna toimi JC:n käärmekuvioiset housut ja Zaran uusi pooloneule (jonka poolo-kauluksen unohdin  näköjään kääntää ylös asti). Ostin saman poolon myös harmaana, joten varoitan jo etukäteen, että samalla kaavalla mennään. Poolo tulee siis näkymään seuraavassakin asupostauksessa. 

Mutta hei ihanaa myöhäistä ystävänpäivää kaikille ja oikein riehakasta TALVILOMAA! 

 t. Enni

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös