Elämäni koirat

Mä en huonosta netistä johtuen saa kummoista reissupostausta väsättyä, joten katsotaan mitä tästä postauksesta tulee. Ainakin sen verran voisin kerrata viime kuun ajatuksia, että aloitetaan Lanasta. Kyllä, alemmassa kuvassa on Lana, eikä Coco. Miten voi olla niin paljon samaa näköä?


Mä olen niin kaunis...


2. Näihin kuvin verrattuna Lana näyttää niin eri koiralta kuin normaalisti. Nämä kuvat otettiin päivä ennen Lanan muuttoa uuteen kotiinsa Espanjaan, sillä dogi kaipasi pesua. Tällä hetkellä Lanttu voi hyvin ja on jo hyvin sopeutunut uuteen elämäänsä palmujen luona. Ehkä jopa hieman paremmin kuin mä elämään ilman sitä. 


2. Valmistun tasan viikon päästä. Tuntuu ihan hullulta! Se myös tarkoittaa sitä, että muutto omaan kotiin tapahtuu reilun kuukauden päästä. Missä siis pitää valmistujaisjuhlat? Omassa kodissa tupareiden yhteydessä..?

3. Thor on nyt parantunut, mistä todisteena se, että se veti tänään noin 200 grammaa kalkkunaleikettä ja lisäksi vielä poron kuivalihaa massuunsa. Kiitos Thor, ihan kuin poron kuivalihan 95 euron kilohinta (!?) ei olisi tarpeeksi paha mulle, niin sitten sun vielä piti mennä mussuttamaan sitä... 


Mä olen vähän tokkurassa

4. Tasan vuosi sitten mä pakkailin matkalaukkuja, koska olin suuntaamassa Espanjaan Fuengirolaan. Ai että tekisi mieli lähteä ulkomaille, sillä vaikka tämä Pohjoisen talviloma olikin kiva irtiotto arjesta ja samalla lopetti mun pentujen kasvattiäitiuran, on täällä niin hitsin kylmä. Ja te tiedätte, mä en kauheasti pidä kylmästä.

5. Tällä lomalla karkkipäivä on ollut joka päivä. AIJAI! Saa nähä miten paluu arkeen oikeastaan onnistuu, koska S on nyt Espanjassa ja tuo mulle kuulemma tuliaiseksi kaksi levyä Milkan keksisuklaata ja kaksi pussia King Regal -lakritsia. Juu, onnistuu!

t. Enni

Kommentit

  1. Tää sun blogi on tosi kiva ja oi miten ihania koiria :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanasta kommentista! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös