Aco Face ja Biozell hopeashampoo & hoitoaine

Onpas ollut päivä, täällä kirjoittelee nimittäin vuodepotilas. Sain sitten sen flunssan, vaikka nimenomaan vielä otin kausi-influnssarokotteenkin. Olen yrittänyt tänään levätä niin paljon kuin mahdollista, sillä huomenna en voi olla kipeä. Mä valmistun insinööriksi!

Eiliseltä Helsingin reissulta tarttui näin paljon tavaraa mukaan. Kuvissa vilahtavat korut ja huivin sain lahjaksi KappAhlilta, mutta Acon sekä Biozellin tuotteet olivat lahja PR-toimistolta. Kaikki hius- ja kasvotuotteet ovat jo päässeet testiin ja ne myös ovat vaikuttaneet oikein hyviltä. Itse asiassa kokeilin Biozellin hopeashampoota ja -hoitoainetta vasta ensimmäistä kertaa tänään (ja hiukset ovat vielä märät), mutta vaikutus näkyy jo.

IMG_9567 copy
IMG_9574 copy
IMG_9581 copy

Kokeilussa olevat Aco Face -tuotesarjan voiteet ovat kaikki hajusteettomia ja herkälle iholle sopivia. Osa tuotteista on tarkoitettu kuivalle/normaalille iholle ja osa normaalille/sekaiholle. En ole ihan varma mitä luokkaa oma ihoni edustaa, mutta aika usein se on pintakuiva ja herkkä. Siksi luulen, että nämä hajusteettomat sopivat mulle hyvin.

Biozellin tuotteista mainitsinkin jo, mutta vielä on testaamatta tuo paljon kehuttu vaurioituneille latvoille tarkoitettu arganöljyeliksiiri. Luin tähän vielä hyvän vinkin netistä: tuotteen levityksen jälkeen ei kannata pestä käsiä, sillä eliksiiri kannattaa hieroa kynsinauhoille. :)

t. Enni

Kommentit

Lue myös