Uusi vuosi, ei kujeita

Olenko se vain minä, mutta tuntuu, että hetkellä kaikki muut pursuavat inspiraatiota ja saavat huimia motivaatiopuuskia. Olenko ainoa, joka on aina vuoden alussa tavallista enemmän jumissa? Olen jo pari päivää miettinyt, että mikä mättää, mutta ilmeisesti ei mikään. Mulla oli viime vuonna ihan sama homma. Tasan vuoden takainen postaus olikin otsikoltaan Motivaatiohukka. Aika osuvaa...

Ei mulla nyt ihan motivaatiohukka ole, mutta joku pieni hämmennys. Tuntuu ihan hassulta, kun sähköpostikin on hiljentynyt, eikä missään tapahdu mitään. Tällöin on aina vaikeaa keksiä esim. postausaiheita, joten niitä saa ehdottaa!

img24

Odotan kyllä, että vuosi 2014 tuo tullessaan paljon kivoja asioita, mutta silti olen nyt jotenkin pysähtynyt tähän hetkeen. Ulkona on kylmää, hämärää ja märkää. Olisin kovasti halunnut käydä kevään aikana Espanjassakin, mutta en tiedä milloin mulla olisi mahdollisuus lähteä sinne. Toukokuussa? Kesätöitä tai töitä yleensäkin pitäisi jo hakea ja jos menen nyt varaamaan kesän alkuun loman, niin tiedän kyllä, että jään kokonaan ilman töitä.

img_23

Vaan jännät on ajat. Suunnittelen vihdoin ja viimein muuttoa. Tämän muuton pitäisi olla sitten sellainen ns. virallinen, eli ihka oma koti. Kun opiskelupaikka vuonna 2010 varmistui, tiesin, että silloisia muuttosuunnitelmia piti siirtää neljällä vuodella. Ja nyt se neljä vuotta on kulunut! Vuodesta 2008 olen asunut vähän missä sattuu, vuoroin Tampereella, Järvenpäässä tai Riihimäellä, joten nyt on ihan kiva päästä sinne omaan pysyvään kotiin. Vielä kun yksi kiva asunto osuisi kohdalle, niin kaikki olisi aikalailla siinä.

Ehkä tämä tästä siis, hitaasti mutta varmasti. Uusi vuosi, ehkä sittenkin uudet kujeet.

t. Enni

Kommentit

  1. Ei ole inspiraatiota, ei flowta, ei mitään! Lähinnä vain odottelen, että kesä tulisi jo... :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös