Talvitakki olisi hyvä asia

On ehkä tyhmää sanoa, että pakkaset yllättivät ja nyt pitäisi hankkia lämmin takki. Ensinnäkin talvi tulee Suomeen yleensä joka vuosi ja silloin takkia viimeistään tarvitsee. Tosin kuka sitä paksuja talvitakkeja ajattelee +10 asteen sadekeleillä? Nyt kun lämpötila laski sen parikymmentä astetta, kaikki takit on myyty loppuun. S pyysi mut eilen Willaan todistamaan tätä asiaa, ja tottahan se oli, sillä enää muutama kauppa myi parkatakkeja alennuksella. Nämäkin olivat viimeisiä kokoja. Tikkitakkeja kyllä olisi saatavilla vaikka missä pituuksissa ja väreissä, mutta parkoja ei.

Kävi kuitenkin hyvä tuuri ja eräs takki lähti mukaan puoleen hintaan Laakson liikkeestä. Vaan takki ei tullut mulle. Ei niinkuin yhtään mietitytä, että miksen ostanut Lontoosta Hennesiltä yhtä kivaa mustaa parkatakkia 40 eurolla. Tai miksen viimeistään ostanut sitä samaa takkia kuukausi sitten Helsingistä 50 eurolla. Kyllä ne tulee alennuksiin joo...

images: ASOS Washed Drop Waist Parka / Only Padded Fur Trim Parka / Noisy May Cosy Parka
Asokseltahan saisi tilattua Ostohyvityksen* kautta vaatteita ja samalla niistä saisi vähän rahaa takaisin. Haluan kuitenkin sovittaa takkia, sillä takkiostoksilla niin moni asia voi mennä pieleen, eikä liian iso parka anna ehkä yhtä paljon anteeksi kuin esim. liian iso neule.

No, joko te saitte takkinne hommattua? :)

t. Enni

* Sisältöyhteistyö

Kommentit

 1. Hih, mä ostin parkan jo elo-syyskuun vaihteessa :D On näitä kelejä jo sit odoteltukin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kato en mä osaa ikinä olla ajoissa näissä ostoksissa. Biksutkin ostan yleensä silloin kesän loppuvaiheessa, mutta nehän on myös myyty loppuun jo toukokuussa :D

   Poista
 2. Mulle käy myös aina noin! En tykkää yhtään talvesta, niin ajattelin että jos en osta talvitakkia niin ehkä talvi peruuntuu... No, ainakin se myöhästyi paljon :D Enää en ajatellut uutta takkia ostaa, käytän vanhaa sitten vielä nämä pari kuukautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;D Haha! Niin tänä vuonna melkein päästiin ilman tätä pahinta osuutta. Enäähän tässä ei ole kuin maksimissaan pari hassua kuukautta kestettävänä. Niin.. Jos en aleista löydä mitään, niin takkiostos on mullakin ajankohtainen vuoden päästä. Ja tietysti yhtään tästä viivastumatta liian myöhässä sittenkin!

   Poista
 3. No ei!!! Parkaa on etsitty vasta noin viisi vuotta. Ei sillä että nirso olisin. Mutta kun haluan kunnollisen, mutta mun budjetti ei selkeästi vastaa toiveita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin!! Mäkään en tyydy yhtään vähempään kuin juuri täydelliseen... ;)

   Noei. Tänään testaamani takit olivat kyllä kaikki niin kakkoslaatua. Zaran ja Hennesin takeissa ei menny vetskarit kiinni ja muut oli jotain telttoja päällä...

   Poista
 4. Ostin Calvin Kleinin untavatakin viime San Fransiscon reissulla ja voin sanoo et myyjän ilme oli lievästi järkyttyny ku ulkona oli +30 astetta ja mä marssin kassalle untuvatakin kanssa! :D Myyjä kyllä sitten varmisti et miks ostan kesähelteellä untuvatakkia ja ymmärsi tilanteen ku kerroin, et Suomen talvi on aika jäätävä ;)

  Ostan kyllä lähes kaikki tarvittavat seuraavan sesongin vaatteet ku ne tulee kauppoihin tai ompelen/neulon/kudon/virkkaan ite :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just näin. Sitkun ne on kaupoissa niin ihmetellään, kun niitä ostetaan. Mullekin myyjä sanoi eilen, että joo ne takit loppu jo syyskuussa. SIIS SYYSKUUSSA?! Sillon oli joku +20 astetta lämmintä, tai ainakin melkein kesäähän se vielä on! :D Mutta pitää olla fiksu ensi syksyllä. Toivottavasti mäkin vielä löydän täydellisen takin. :D Silloinhan se vaan ei ole ikinä alennuksessa... :/

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös