Such thesis much text

Phuhhuh, nyt se on tehty! Ajattelin tulla pikaisesti ilmoittamaan teille, että opinnäytetyö on nyt vihdoin tulostettu ja kansitettu. Kovin näyttää tyhjältä, mutta on siellä sivuja! Tänään pidin seminaariesityksenkin, joten nyt on sitten kaikki jutut ammattikorkeakoulun opiskeluiden osalta valmiina. Kävin myös tarkistamassa juuri, niin 245 opintopistettä oli jo kasassa.

doge, such thesis, many paper, so proud

Että jiihaa ja hauskaa illanjatkoa, so coco such proud! Harmi, ettei huomenna voi vielä avata karkkipussia tai skumppapulloa.

t. Enni

Kommentit

 1. Jee, onnea opinnäytetyöstä! Varmaan mahtava fiilis nyt. Mä niin odotan sitä päivää kun saan graduni kansiin :D Tosin en tiiä koska se päivä koittaa, kun päätin nyt tehdä vähän aikaa kokopäiväisesti töitä ennemmin kun gradua, mutta kyllä se tässä seuraavan vuoden to do-listalla on..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! kyllä on. :) No kaikki aikanaan. Jos itsekin olisin ollut hyvässä kokopäiväduunissa, niin tuskin olisin ehtinyt tätä vääntää. Kyllä se sen kuukauden vähintään vaati, ettei ole mitään muuta ohjelmaa tässäkin jututssa!

   Poista
 2. Jeejeee, onnea!! :) Itselläni on valmistumiseen vielä muutama vuosi matkaa, mutta en malta odottaa sitä fiilistä mikä sitten tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon! Aika menee äkkiä. :) kaikkea hyvää opiskeluihisi! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös