Spartoo: 6 x nahkaiset nilkkurit 50 eurolla

Sisältöyhteistyö: Spartoo

Kevääseen on vielä hetki aikaa, mutta päädyin silti selailemaan yksinkertaisen kauniita nahkaisia nilkkureita Spartoo.fi-verkkokaupan sivuille. Koska sivuilta löytyi kivoja malleja, päätin koostaa niistä postauksen teemalla: 6 x nahkaiset nilkkurit 50 eurolla. Itse asiassa viimeinen Kennel + Schmengerin pari tekee poikkeuksen, mutta en voinut jättää sitä kollaasista pois. Malli oli nyt -70 % tarjouksessa hintaan 86,70 euroa, kun alkuperäinen hinta on ollut huimat 289 euroa!

Itse olen huomannut, että nahkaiset nilkkurit todellakin ansaitsevat kenkäkokoelman luottokenkien tittelin. Yleensä tällainen pari sopii aina asuun kuin asuun, kunhan valitsee mallin, joka on tarpeeksi yksinkertainen. Nilkkureissa yksinkertaisen ulkonäön lisäksi on mielestäni tärkeää, että nilkkurissa on pieni korko, laadukas materiaali ja mikäli vielä haluaa, niin jokin pieni yksityiskohta, joka tekee kengästä mielenkiintoisen.


images: spartoo

Betty Londonin mallit ovat hyvä esimerkki klassisen kauniista nilkkureista, poikkeuksena tietysti liekkikenkä. Jos siis tuntuu, että omiin nilkkureihin kaipaa jotain erikoista, ovat niitit, remmit tai pienet kuvioinnit tällaisia. Kollaasista löytyvä Casual Attituden nilkkuri on hyvin yksinkertainen, mutta tässäkin väri tekee paljon. Olen vähän liian tottunut pelkkiin mustiin kenkiin, joten tämänväriset nilkkurit olisivat kivaa vaihtelua.

Betty Londonin liekkikengästä ei yksityiskohtia puutu. Vaikka kenkä saattaa joidenkin mielestä näyttää hassulta, lyön vetoa, että se olisi upea pari kenelle tahansa. Liekkinilkkuri menee hyvin pillifarkkujen kanssa keväällä syksyllä, tai miksei myöskin huonoina kesäpäivinä. 

Jos mun pitäisi valita yksi näistä nilkkurimalleista, niin valinta olisi helppo. Valinta ei ihan ihan mahdu 50 euron budjettiin, mutta tässäkin tilaisuus kannattaisi käyttää hyväkseen. Kennel + Schmenger, toivottavasti teitä on verkkokaupassa jäljellä vielä parin viikon kuluttua, sillä sitten mä nappaan teidät itselleni.

t. Enni

* Sisältää syvälinkin

Kommentit

Lue myös