Skorpionin tulevaisuus

Mikä ihana sää! Kyllä tuntuu lauhalta, kun lämpötila lähenee nollaa. Muutenkin aika huima lämpötilamuutos, sillä eilen Riihimäellä oli yli 20 astetta pakkasta. Ihanaa on myös se, että vielä puoli neljän aikoihin päivällä on näin valoisaa. Tuntuu kyllä ihan hassulta, että joulusta on kulunut jo yli kuukausi.

No saa luvan tulla vielä pari paukkupakkasta, niin tulee uudelle talvitakille käyttöä. Tänään otin lauhasta säästä kaiken irti ja puin päälleni Zaran lempparitakin. Hyvin tarkeni.

IMG_7516 copy
IMG_7504 copy

Yritän täällä parhaillaan päästä jyvälle Birdyn uusimmasta albumista, mutta jotenkin tuntuu niin tylsältä... Wings, Light Me Up ja Home ovat ihan mukavatempoisia biisejä, mutta eivät ne vedä vertoja Shelterille. Osaako joku antaa muita kuunteluvinkkejä tältä Birdyn uusimmalta Fire Within -levyltä?

IMG_7505 copy

Uskotteko te muuten horoskooppeihin? Mä en, mutta eilen satuin lukemaan Cosmopolitanista vuosihoroskoopin. Siinä oli skorpionin to do -listalla ohjeena, että pitää ostaa vähemmän vaatteita, että rahaa riittää johonkin isompaan ostokseen. No käyhän se, sillä asunto tuli jo ostettua. Eniten huomiota kiinnitti kuitenkin kohta, jossa sanottiin: "Urakehitys ottaa vihdoinkin tulta alleen. Siemenet, jotka kylvät tammikuussa tuottavat satoa syyskuussa, ja saat suuren ylennyksen." 

Okei pieni kiire voi ehkä tulla, mutta nyt pitää olla aktiivinen. Eli jos oikein kovasti uskon ja toivon, että tämä asia toteutuu, niin ehkä mulla vihdoinkin on alan työpaikka syksyllä. Pakko uskoa!

t. Enni

Kommentit

 1. Oi että miten ihania kuvia. Sun kauneus, ihana tyyli ja upeat hiukset! <3

  VastaaPoista
 2. Oiii, ihana asu! TYKKÄÄÄÄN!

  Mä en ookaan vielä tutustunut kunnolla tuohon Birdyn uuteen levyyn. Jossain vaiheessa kuuntelin sitä, mut nyt se on ihan jäänyt John Newmanin jalkoihin. :P Kiitos muistutuksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiitos paljon! <3 :D

   Ai, mä en ole muuten tuota edes kuunnellut! Taidanpa heti laittaa soimaan :D

   Poista
 3. Magee asu. Tykkään ruutupaidasta tuo takin alla.
  Minä kyllä jonkinverran uskon horoskooppeihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Ansku! :) Mitä sun horoskooppisi on luvannut tulevalle vuodelle?

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös