POOLO

Viides päivä karkkilakossa eikä tämä kyllä helpota. Unelmoin jo, että saan vihdoin ostaa pussin salmiakkia... Pääkallot olisivat tähän hätään aika hyvä vaihtoehto. Pian salmiakki on jo mun unissa, sillä niin käy aina kun olen karkkilakossa. Olen mahdoton. Vaan vielä on päiviä jäljellä ja salmiakin virkaa toimittaa iso mukillinen teetä. Vertaistukea, onko sitä siellä toisessa päässä?

Tänään kuljin taas samassa takissa, mutta piristin asuani tällä kertaa mustalla poolopaidalla. Poolot ovat jotenkin todella raikkaan näköisiä nyt, vaikka kyllä niihin tottuminen vei aikaa. Viimeksi muistan käyttäneeni pooloneuletta vuonna 2005! Voitteko kuvitella, että tuolloin mulla oli vielä huulilävistyskin?

IMG_6825 copy
IMG_6832 copy

Kuvia tuli aika monta, sillä yritin tehdä niistä hieman erilaisia, jotta alla oleva poolo näkyisi. Siksi osassa kuvia hiukset ovat takin alla.

IMG_6847 copy
IMG_6814 copy
IMG_6861 copy
IMG_6820 copy
IMG_6812 copy

Mikä on teidän tuomionne? I vote poolo!

t. Enni

Kommentit

 1. Mulla oli vuonna 2007-2008 jokin poolovillitys, niitä pitikin sitten olla kaikissa väreissä... Joten ei pooloja mulle hetkeen! Mutta polkkatukka sopis sulle hyvin, ainakin viimeisessä kuvassa näyttää ihan että olis polkka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä jäin selailemaan kans vanhoja kuvia ja 2007 löyty myös yksi kuva, jossa oli poolo päällä. Tosin sama neule haha :D Kiitos!

   Poista
 2. Ei hitto toi sun tukka on ihana!!!! <3

  VastaaPoista
 3. Poolot on tyylikkäitä, mutta itselleni en niitä pue - en vaan pysty olemaan pystykauluksisessa vaatekappaleessa ahdistumatta. :( Joskus lukioaikana ( eli juurikin tuota 2000-luvun alkuvuosia, huh kun siitäkin on jo kauan! ) taisin viimeeksi pukeutua pooloon ja sen jälkeen en ole enää edes miettinyt niiden hankkimista, vaan jätän ne suosiolla kaikkien muiden käytettäviksi.

  ps. ymmärrän salmiakkihimon, kävin itse vuodenvaihteessa sipsilakkoon ja ai että tekis mieli vähän sipsuja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah ihanaa, en ole yksin!!

   Haha joo tiedän tuon tunteen. Onneksi tuollainen ohut puuvillainen ei ahdista yhtään! Samoin kuin ei myöskään se valkoinen puolipooloneuleeni. Olen silti jo pitkään ihaillut Zaran myyjien pukeutumista, niillä on usein musta poolo mustan bleiserin alla :D

   Poista
 4. Mietin itsekin jos olisin alkanut sipsilakkoon, mutta en taida pystyä siihen :D Heikko mikä heikko.

  Poolo näyttää hyvältä! Itselläni on jotenkin vielä traumat edellisestä poolokaudesta tuoreessa muistissa, ehkä ne hälvenevät kun näitä alkaa näkyä enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä myös olisin aika pulassa jos sipsit kieltäisin :D mutta niitäkin vain viikonloppuisin ja mieluiten ensin kukkakaalia ja sitten jos jaksaa...

   Kiitos. :) Joo uskon!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös