New Jacket

Jeij, olen ihan täpinöissäni. Nyt on taas yksi asia pois harteilta, sillä tein vähän aikaa sitten kaksi ja puoli tuntia aikaa vieneen kypsyysnäytteen. Olo on huomattavasti helpottunut! Seuraavaksi alan panikoida tulevaa seminaaria, mutta sen jälkeen.. tittidii odottelen vain valmistumispäivää. Opinnäytetyökin on enää paria hassua korjausta vaille valmis ainakin sisällön osalta. Kun vielä saan käsiini äidinkielelliset korjausehdotukset, niin sitten ollaan jo hyvin lähellä valmista työtä.

IMG_7429 copy

Sain vihdoin kuvautettua Zarasta ostetun talvitakin, joka on ehtinyt pelastaa jo monta pakkaspäivää. Takki ei itsessään edes ole mitenkään erityisen paksu, mutta tänäänkin -21 asteessa kävellessä ei tullut yhtään kylmä. Tai no ei ainakaan niihin osiin, joita takki suojasi. En sitten aamulla edes tajunnut, että toppahousut olisivat olleet aika jees. Aamuisen koulumatkan aikana sain jalkani palelemaan niin pahasti, että oikein pelotti. Ehkä tästä nyt viisastuneena...

Vaan ainakin takki on kiva ja oli onni, että sen vielä Zarasta bongasin. Takit olivat varmaan juuri tulleet alennukseen, koska varsinkin pieniä kokoja oli runsaasti jäljellä.
IMG_7446 copy
IMG_7448 copy
IMG_7443 copy
IMG_7451 copy

Ainiin, S halusi erityiskiitokset siitä, että uhrautui kuvaajakseni tuonne pakkaseen. Eli kiitos ja hauskoja pakkaspäiviä kaikille! Toivottavasti aurinkoa myös piisaa.

t. Enni

Kommentit

 1. Resepti löytyy nyt sähköpostistas! ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :D Juuri leivonkin täällä keksejä, katsotaan milloin saisi tuota kokeiltua :D

   Poista
 2. Ihanan talvisia kuvia! Mulla olisi talvitakki hakusessa, ehkä Zarasta vaikka jotain löytyisi... tosi kiva tuo sinun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No kannattaa käydä katsomassa, melkeinpä muualla niitä ei enää myydäkään!!

   Poista
 3. Oi miten kauniita kuvia! <3 Ja ihana takki! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös