Miten asuntoni sisustaisin

Heh, ilta vierähti taas Ikean ja Kodin1:sen sivuilla...

Nämä kollaasit ovat vaarallisia, sillä unohdan toisinaan, että ennen muuttoa kämppä kaipaa myös remonttia. Eli tosiasiassa käy varmaankin niin, että suurin osa budjetista kuluukin pelkästään seinien ja katon maalaamiseen, keittiön ja wc:n uudistamiseen sekä muuhun pieneen remppaan. Mutta jos pennejä jää, niin asuntoa olisi kiva sisustaa joillakin uusilla huonekaluilla. Lokki-valaisin ei varmaan mahdu enää tähän budjettiin, mutta ainahan sitä saa unelmoida... Sitä paitsi nyt olisi paras hetki hankkia uusia juttuja, sillä lähes kaikki tuotteet ovat vielä joulualennuksissa. 
sisustus
images: Ikea / Kodin1 / Starkki / Freshome
Kummasti se tumman puun ajanjakso on muuttunut siihen, että vaaleampi puu näyttää todella hyvältä. Ihan kokovalkoisesta sisustuksesta en sittenkään pidä, mutta vaalea tammi ja sen kylmät vivahteet viehättävät kovasti. Kylppärin kaappi on yksi vaihdettavista asioista, joten haluaisin kylppäriin kollaasissa näkyvän allaskaapin, tai ainakin jonkin hyvin samantyylisen.

Vaan törmäsin mielenkiintoiseen asiaan. Löytääkseen kollaasissa näkyviä tuotteita ei välttämättä tarvitse lähteä kotia kauemmas, sillä kollaasissa näkyvä sohvapöytä (4). ja lamppu (5) löytyvät kotoa jo ennestään. Ne vaan sattuvat olemaan vuosia vanhoja! Pieniä eroja niissä on toki värien suhteen, mutta muuten ne ovat lähes identtisiä. Vaatemuodissa trendit kiertävät kehää, joten ei kai ole yllätys, että sama tapahtuu myös huonekaluissa.

Vaan matto... Mulla on pakkomielle mattoihin. Haluan, sitten joskus, kotiini ison, erikoisen ja muhkean maton. Miten olisi esimerkiksi kollaasin kivimatto (14.), joka todellisuudessa tuntuukin pumpulilta jalkojen alla ?

t. Enni

Kommentit

 1. Toi kivimatto näyttää hassulta! Olis hauska kokeilla miltä se oikeasti tuntuu jalan alla. :D

  Munkin pitäisi hankkia tänne vielä pari mattoa lisää, mutta oon ihan hukassa että mimmosia haluaisin! En osaa päättää mattojen muotoja enkä värejä, kun on niin paljon valinnanvaraa haha. Onneksi sentään makkarissa on vanhasta asunnosta mukana tuotu valkoinen pörrömatto, ettei tarvitse aamulla laskea jalkojaan pelkälle kylmälle lattialle.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo sama täällä! Mistä tollasia es vois täältä suomesta löytää? Mmh..

   Mulla on ihan sama. Mattojen valinta on tosi vaikeaa! Pörrömatto on ihan helppo vaihtoehto, mutta olisi kiva löytää jotain erikoisempaakin :)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös