Mickey Dress

Mulla oli tässä jo vaikka mitä tekstiä, mutta sitten pyyhin kaiken pois. Ehkä on tänään tullut kirjoteltua liikaa opinnäytetyötä, kun ei oikein tekstiä synny. Mietiskelin tässä jo kuitenkin potentiaalisia mekkokandidaatteja tulevia valmistujaisia ajatellen. Mitään juhlia en tule koulussani viettämään, mutta ehkä pidän pienet valmistujaiset kotonani joskus kevään aikana (kun se sitten onkaan ajankohtaista).

Olen aina vähän himonnut R/H-merkin Mickey-mekkoa, mutta ihan vastaavia samantyylisiä on nykyisin Hennesit ja muut pullollaan. Voin lisäksi kuvitella miltä tuollaisen mekon etuosa todellisuudessa näyttäisi mun päällä... No onneksi tässä on hyvin aikaa etsiä täydellistä mekkoa. En halua mitään liian hienoa, mutta mekko se silti pitää olla.


images: asos / asos / asos /
Tänään on kuitenkin enää yksi karvapallero jäljellä. Räpis.. siis Lana huitoo menemään ihan hirvittävää vauhtia lattialla. Täytyy tosissaan varoa askelia!


t. Enni

Kommentit

  1. Kantsii pitää R/H:n aleosastoa silmallä... nimim. kaksi mekkoa sieltä kautta bonganneena :) Materiaalit on ainakin mulla pysyneet tosi hyvinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho olin unohtanut vastata! Jep, katselin juuri aleosastoa :D Kiva kuulla!

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös