Kirjoittamisen motivaatio

Mikäs olikaan tuo outo valoilmiö taivaalla? Kirpeän pakkasen etu on tietysti auringonpaiste, mutta jumankekka pitäisi olla paljon päällä, että sitä viitsisi ihailla. Kävin nopeasti kuvaamassa muutaman muistutuksen itselleni, että kyllä, tammikuussakin paistoi aurinko. Muuten olen istunut sisällä koneella ja naputellut sitä kuuluisaa opinnäytetyötä.

Tänään sain ensimmäiset korjausehdotukset, sellaiset pari sivua. Eniten ottaa päähän se, että ajankohtaista lähdemateriaalia on niin hitsin vaikeaa saada muualta kuin netistä, sillä a) joko niitä ei ole, tai b) ne ovat lainassa. Valokuvauksessa uusin tieto olisi toki ihan kivaa, koska kirjoita siinä sitten, että kahdeksan megapikselin huippukamera hehheh.

IMG_6988 copy
IMG_6992 copy

Voitteko kuvitella, että esim. Adoben (siis sen ohjelmistojätin) ylistyspuheita maailman markkinajohtajan asemasta ei löydy mistään muualta kuin Wikipediasta? Kaikki selaamani kirjat, joita lähikuntani tarjoavat, kertovat kyllä miten kuvia muokataan Photarilla. Jos mä olisin Adobe, niin vähintään hehkuttaisin asemaani joka paikassa... Onneksi onnistuin löytämään vuonna 2012 kirjoitetun, valokuvausta käsittelevän kirjan Tikkurilasta. Huomenna ajattelin vielä tutustua koulun kirjastoon, josko tekisin siellä läpimurron.

IMG_6998 copy
lana

Mutta onneksi kaikki korjausehdotukset on nyt lähes tehty ja työ taas kommentoitavana. Pikkuhiljaa se siitä valmistuu, vaikka kyllä tämä tuntien puolesta menee ihan kokopäivätyöstä. Vaan silti (ja tätä ihmettelen) multa löytyy edelleen hurjasti motivaatiota kirjoittamiseen. Asiaa saattaa auttaa tuo pikkuapulainen.

t. Enni

Kommentit

Lue myös