Karkkilakko, jaksa vielä

Sanon sen taas, olen mahdoton. Että voi ihminen tuntea itsensä välillä heikoksi! Teillä ei varmaan ole hajuakaan, kuinka paljon karkkia mun tekee juuri nyt mieli. :D Mutta en anna periksi, kestän tämän karkittoman tammikuun suomalaisella sisulla. Onneksi kuukausi on jo lähes ohi, vaikka välillä onkin ollut ihan helppoja päiviä. Pahimpia hetkiä ovat kuitenkin ne, kun heti ruoan jälkeen alkaa tehdä mieli jotain pientä hyvää... Paha paha, koska ei siihen auta banaani, saati iso kupillinen teetäkään. On tosin ollut myös päiviä, ettei karkkia edes ole tehnyt mieli, mutta silti, perjantait ovat aina pahimpia. Olen niin tottunut siihen, että perjantai on karkkipäivä.

Tällä hetkellä tekisin about mitä vaan Halvan salmiakista, turkinpippurista, merkkareista tai niistä kolmesta jemmaamastani joulukonvehdista ja yhdestä Halvan salmiakkiautosta.

IMG_6035 copy

Omnom konvehdit on niin hyviä...

IMG_6275 copy_2

Nojoo... Eikö tämä blogi ole tehty vähän tätä varten, että tänne saa tulla purkamaan hetkittäiset heikkoudentunteet? Koska ainakin tiedostan tämän asian ja tiedän, että pystyn tähän (pystyin viime vuonnakin), olen huomannut muutaman toimivan jipon karkkihimon taltuttamiseksi. Paras tapa torjua makeannälkää on yksinkertaisesti keksiä itselleen mahdollisimman paljon tekemistä = silloin ei ehdi ajatella muuta. Tämäkin päivä on oikeastaan kulunut ihan huomaamatta. Aamun tein töitä ja iltapäivällä ostin asunnon! Sen jälkeen olen jo ehtinyt käydä salilla ja saunassa ja kohta olisi sen ysin iltapalan aika.

Voin kai silti alkaa jo laskea päiviä? TJ 8! :) Miten teillä muilla lakkolaisilla menee?

t. Enni

Kommentit

 1. Voin sanoa hands up, että mä en selvisi kuukauden karkkilakosta. Kokeiltu on, ja se oli tuskaa. Tsemppiä, ei enää montaa päivää….!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Niinpä, viimeisiä viedään jo. Kiitos! Voi sitä ilon päivää, kun helmikuun 1. päivä koittaa... :D

   Poista
 2. Sipsilakko on yhä voimissaan täällä, eikä ole tullut yhtään lipsahduksia, jihuu! Tsemppiä sullekin, enää viikko!
  Itseä tuleva lauantai hieman jännittää, sillä tiedossa on kaverin synttärit jossa varmasti sipsiä on tarjolla. Tähän mennessä sipsihimoa on saanut hyvin taltutettua pähkinöillä, mutta kuinka selvitä siitä kun noita herkkuja tuodaan nenän alle? :'D Saas nähä kuin käy. :D

  ps. hyvää nimipäivää ja onnea vielä omasta asunnosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes hyvä! Me niin selvitään tästä kuukaudesta! :D Kiitos ja sitä samaa!

   Joo tossa se itsekuri mitataan. Mutta mieti sitä ylpeyttä, mitä tunnet itseäsi kohtaan, kun selviät siitä. Ja ota omat pähkinät mukaan varmuuden vuoksi haha :D Kerro sitten miten meni!

   Kiitos paljon! :)

   Poista
 3. Mulla tosiaankin on hajua, mitä se suurenmoinen karkkihimo on! Tämä viikko on menny yllättävän keveästi "karkkipäivää" odotellessa, mutta huomenna on varmaan sitten luvan kanssa piru irti sikäli mikäli sotkeudun Rocky Roadiin tms...:-D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah ihanaa, joku tajuaa mua!! :D Joo olen ihan samanlainen, kun sen päivän aika sitten on, niin siitä kyllä otetaan kaikki irti. Ja parin tunnin päästä kirotaan vatsakivusta :D

   Poista
 4. Mulla tammikuun herkkulakko meneillään. On muuten tuntunu pitkältä tää kuukausi! Viikonloppuisin kavereiden kanssa illanvietoissa yms muut vetää karkkia, sipsiä yms ja minä napostelen jotain viinirypäleitä ja juon vettä... Ei oo ollu helppoa mut kuitenkin vähän helpompaa kun odotin, onneksi. :) Ja on se kyl ihanaa että kohta se on ohi. Pitää vaan muistaa ettei sitten ala hirveesti ahmimaan niitä kuukauden aikana himoitsemia herkkuja.. hah :D Tsemppiä sulle viimeiselle lakkoviikolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau aika hyvin olet pärjännyt! Joo toi on totta, helposti vetää sitten överiksi, kun vihdoin saa syödä jotain kauan himoitsemaansa! Mutta mulla ainakin vatsa kostaa illalla, jos vedän liikaa karkkia. Vatsakipu on niin argh! Kiitos ja sitä samaa sulle!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös