Käärmekuosi

Oijoi. Eksyin eilen takkiostoksilla vähän muillekin ostoksille ja löysin kuvassa ylläni olevan paidan ja housut. Tällä hetkellä mä en saisi ostaa yhtään mitää muuta kuin asuntoon liittyviä asioita, mutta nämä olivat molemmat todella hyvässä alessa. 

No niin, siis käärmekuosiset housut... Ne ovat saaneet aika nihkeän vastaanoton täällä kotosalla, mutta koska löydän harvoin istuvia housuja 15 eurolla, olivat ne ihan hyvä ostos. Pääasiahan on, että mä tykkään. Eiköhän ne muutkin kohta. Superlyhyt paita löytyi muuten Zarasta.

IMG_7139 copy
IMG_7138 copy
IMG_7148 copy

Paita: Zara

Housut: JC

Kengät: Zara

Käsikoru: Accessories (saatu)

IMG_7149 copy

Mutta siis mikä tuo juurikasvu on? Onko mulle tullut kesän jäljiltä juurikasvu hiuksiin, vai miten ihmeessä mun päälaella näkyy kahta väriä? Värjäsin hiukset kokonaisuudessaan viimeksi yli vuosi sitten, joten oikea juurikasvu on jo jossain korvien korkuudella. Toivottavasti se on tuo ulkoilman outo valoilmiö, joka vääristää väriä noin paljon. Outoa silti. Ainakin hiukset olivat vielä ihan hyvänväriset aamupuurolla.

IMG_7167 copy

Ihan sairaan vaikeaa keksiä tekstejä tänään tähän postaukseen. Ehkä siis lopetan ja totean vain, että tänään Zapata ja BBQ-broileri. NAM. Hauskaa sunnuntaita kaikille!

t. Enni

Kommentit

  1. Olin tänään takkiostoksilla ja päädyin sit Bikbokin untuvaparkaan kun se on -50% alennuksessa. Ei ehkä ihan täydellinen, mutta onneksi todella lämmin ja hinta 59,95 oli mielestäni untuvatkista ihan ok :). Nyt tarkenee ehkä pari talvea metsästää sitä oikeaa! Tykkään tosi paljon tuosta paidasta, toivottavasti sua onnistaa vielä sen takinkin kanssa!

    VastaaPoista
  2. Mä katsoin bikbokissa kans takkeja, mutta koot oli loppu. Mut joo ei paha ollenkaan! Kyllä mäkin tänään toivoin, että olis jo joku lämpimämpi takki. :D

    Kiitos paljon. Hah, toivotaan! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös