Jestas mitä herkkuja

Voi hyvänen aika, millaisia herkkuja sain lahjaksi Behnford'silta. Tässä on vielä muutama päivä karkkilakkoa jäljellä, mutta sen jälkeen saan maistaa jokaista herkkua. Perhe, älkää huoliko, saatte tekin maistaa.

Paitsi myönnän jo, että söin tuon Walkersin Salt & Vinegar -sipsipussin. Paha, paha minä! Viinietikalla maustetuissa sipseissä on nimittäin jokin taika. Ensin kun sipsejä maistaa, tulee mieleen, että hyh nämä ovat pahoja. Hetken päästä kirpeyteen jää koukkuun ja käsi alkaa hamuta uutta sipsiä. Ihania! Onneksi pussi oli pieni...

IMG_7530

Mutta tällainen mä olen. En ole ihminen, joka osaisi elää ilman herkkuja, tai ihminen, joka rakastaa vain urheilua. Mä yritän pitää herkuttelussa jonkin kohtuuden, mutta että elää ilman herkkuja... Elämä ei ole sen arvoista mulle, vaikka varmasti jollekin toiselle on.

Ehkä joskus muutan mielipiteeni tästä, mutta se jää nähtäväksi. On tässä silti yksi hyvä puoli: olen niin perinteinen suomalainen, että tykkään enemmän salmiakista kuin hedelmäkarkeista ja suklaasta.

IMG_7522
IMG_7520

Karkeista kirppikseen. Taas on pöytä varattu ja ensi viikonloppu kuluu tuotteita hinnoitellessa. Tänään kävin läpi myyntiin meneviä vaatteita, joita ei ehkä ole tällä kertaa ihan niin paljoa kuin ennen. Tällaisia apureita mulla oli kuitenkin hommassa mukana. Pöytä tulee olemaan Järvenpään Eurosetillä ensi tiistaista lähtien.

IMG_7533
IMG_7536

Oi aikoja. Mulla on erityistä tunnearvoa tälle Järvenpään Lukion vuoden 2008 abihupparille, koska se on mun suunnittelema. Se ei missään nimessä päädy kirppiskamoihin.

Idean paidan tekstiin keksin jo vuonna 2004, kun olin juuri aloittanut opiskelut lukiossa. Satuin aikoinaan  saamaan eräiltä messuilta kortin, jossa luki Absolutelu Fabulous. Teksti oli mun mielestä hauska ja sitten vielä huomasin, että tekstistä tuli mieleen Absolutelu Fabilous. Niinpä pidin kortin seinällä aina vuoteen 2008 asti muistuttamassa tulevasta abivuodesta. Sitten vihdoin koitti aika, jolloin suunnittelin logosta oman version ja vein sen lukiolle. Tuolloin suoritin kaksoistutkintoa ja menossa oli juuri amisjakso. Eräänä päivänä astelin lukiolle ja huomasin, että suunnittelemani logo oli valittu painettavaksi abiverkkareihin.

t. Enni

Kommentit

 1. Nam mitä herkkuja! Noi salt&vinegar-sipsit on kyllä hyviä, niistä tulee aia englanti mieleen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laysilla on myös vastaavia, en tiedä saako suomesta! Mutta Espanjasta saa ja ne ovat ihaniaa :D

   Poista
 2. Ah, ihanan övereitä Behnfords-herkkuja! :D Mun suosikkeja, joita on välillä pakko saada Suomesta, ovat just toi minttu-Aero ja Reesen peanut butter cups. Myös salt & vinegar -sipsit maistuvat, niitä ei voi onneksi syödä hirveän paljon kerralla, kun tuntuu että kitalakeen syöpyy muuten reikä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Mä en ole ikinä maistanut tuota Aeroa. Skittles ja Jelly Beans sen sijaan ovat oikein nameja! Ne peanut butter cupsit ovat mun mielestä aika makeita, että saa nähdä, kykenenkö niihin vieläkään. :D Ja todellakin, kuvailit niin hyvin tuota viinietikan tuomaa makuelämystä :D

   Poista
 3. Kerran ostin viinietikkasipsejä ihan vaan kokeilumielessä, että oiskohan ne hyviä. Oli kyllä eka kerta kun sain pienen sipsipussin kestämään kolmen päivän ajan. :D Suu alkoi tottumaan niiden makuun vasta toisena päivänä ja kolmantena ne oli jo ihan hyviä haha.

  Mua harmittaa, ettei meidän ABI-paidat ei ollu mitenkään kestävää laatua. Jo muutaman pesun jälkeen alkoi painatus irtoilemaan eikä saumatkaan oikein kestäneet, joten koko huppari sai sitten ensin siirtyä treenihuppariuden kautta suoraan roskiin. No mut, eipä se muistaakseni kauhean paljoa silloin maksanutkaan, mutta oishan se ollu kiva muisto kuitenkin. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne on just tollaisia! :D Mutta hyvä sipsi, eipä ihan hirveästi lihota, kun ei niitä voi syödäkään ;D

   Mä en tiedä tuon kestävyydestä, koska en ole tuota juuri ikinä käyttänyt (ettei se kulu). "Verkkarit" sen sijaan ovat vieläkin tallella ja niissä se painojälki on pysynyt. Ne vaan haalistuivat auringossa lähes ruskeiksi! Fruit of the Loom merkiltä oli se setti, painatuksesta en tiedä.

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös