Aktiivipäivä

Jahas, 2.1 on jo kohta ohi ja se tarkoittaa sitä, että tammikuun karkiton etenee hyvää vauhtia heh. Jos kerran Super Size Me:n mukaan kolme ensimmäistä päivää ovat aina pahimmat ja kuulemma sen jälkeen pystyy mihin vain, niin olen luottavaisin mielin. Huominen on siis pahin ja sitten helpottaa... tai sitten ei.

Tein muutenkin täyskäännöksen kohti arkea, sillä kävin aamulla lenkillä ja söin terveellisen päivällisen. Illalla kävin vielä salilla, joten jos se ei tällä lähde käyntiin, niin sitten ei millään.

IMG_6654 copy
IMG_6582 copy

Kävin todella aikasin aamulla asioilla, joten kotimatkalla kävin kaupassa. Olin aika ahkera, sillä olin jo ennen kahdeksaa kaupassa ja ehtinyt käydä myös asioilla! Kaupasta löysin savustettua nieriää kirjolohen hinnalla, sillä kauppias halusi muistaa asiakkaitaan uuden vuoden kunniaksi. Tein siitä sitten itselleni tuollaisen aneemisen aterian, mutta hei tämä päivä olikin täyskäännös. Ps. Tomaatti oli todella pahaa, on aina talvisin. Miksi?!

IMG_6575 copy
IMG_6599 copy

Kun pääsin kotiin lösähdin välittömästi sohvalle ja pidin pintani, etten olisi nukahtanut. Mulla oli todella kylmä, joten voitte kuvitella minkä taistelun kävin mielessäni siitä, ettei lenkille olisi tarvinnut lähteä. Onneksi heräsin tasan kello kymmeneltä ja ponnahdin pystyyn. Siinä tokkuraisena puin automaattisesti lenkkivaatteet ylle ja olin ulkona oikeastaan ennen kuin ehdin tajuta asiaa. Lenkki sujui hyvin, sillä juoksin pidempään kuin normaalisti. Sitten polvi alkoi reistailla, mutta onneksi olin jo lähes kotona. 

Lenkin jälkeen kirjoittelin taas pari tuntia opinnäytetyötä ja tuloksena oli pari sivua tekstiä. Yllättävän paljon sen tekeminenkin näköjään vie aikaa...

IMG_6614 copy
IMG_6640 copy
IMG_6643 copy

Ihania kommentteja olitte muuten jättäneet edelliseen postaukseen! Ei tämä ole aina ihan helppoa ollut, mutta olen yrittänyt asennoitua pentujen suhteen siten, etten ole edes ajatellut mahdollisuutta pitää niistä yhtään. Sama se oli silloin kuin myin entisen chinchillani poikasen Sulon. Ainakin mulle jää ihanat muistot, sillä mulla ei ikinä ole ollut omaa koiranpentua. Nyt olen saanut kasvattaa sellaisia viisi.

Kohta koittaa aika halia pennut viimeisen kerran. Tämä on viimeinen ilta, kun loput kolme pentua ovat vielä yhdessä. Huomenna kaksi pentua muuttaa, mutta onneksi Räpiskä vielä jää. Lana (aka Räpiskä) sai tänään sirun, passin ja kaikki vaadittavat rokotukset tulevaa muuttomatkaansa varten. Onneksi yksi pentu, ykkönen, jää asustelemaan ihan mun lähelle. Tuota tyttöä tulen näkemään paljon. 

t. Enni

Kommentit

 1. Ooo, ihailen reippauttasi hoitaa asioita heti aikaisin aamulla. Toivon, että energiasi tarttuu minuunkin! ;) Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivotaan! <3 Hauskaa viikonloppua Jenna. :)

   Poista
 2. Oi, tykkään paljon tosta takista! Ja reipas sinä, tuntuu etten ole saanut koko viikolla muuta aikaan kuin rytmin sekaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :) Haha ihan sama fiilis kyllä. Eilen ihan oikeasti en hetkeen tiennyt mikä päivä edes oli!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös