Hiljaa hyvää tulee

Huh saapa nähdä ehtiikö sitä meikäläinen valmistua ensi kuussa. Syksyn kurssien arvosanoistakin uupuu vielä puolet ja mulla ei oikeastaan ole mitään haisua, miten paljon opari vaatii vielä kunnostamista, ennen kuin se pääsee tulostettavaksi. Perjantaina on kuitenkin kypsyysnäyte ja se jännittää vähän!

Välillä tuntuu, että työstä puuttuu miljoona asiaa, jotka pitäisi vielä kirjoittaa. Mutta tuolla menolla työtä ei ikinä saisi valmiiksi, enkä edes halua tehdä siitä mitään satasivuista opusta. Sen pituus on nyt 40 sivua ja se on jo ihan riittävä se. Kameroista vain olisi niin paljon kirjoitettavaa, ja mitä enemmän uusista asioista kirjoittaisin, sitä pidempään työ pysyisi ajankohtaisena.


Vaan näin meni tämäkin päivä kokonaan kotiasussa. Lomalaisen arkea... Huomenna on kuitenkin jännä päivä, sillä pääsen vihdoin asuntokaupoille! 

t. Enni

Kommentit

  1. Kypsyysnäyte? Tää sana on ilmennyt jo kolmesti tällä viikolla :D Näköjään se jotenkin liittyy tuohon oppariin? Onneksi minulla on se edessä vasta parin vuoden päästä. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Haha onko? :D Siis joo se on jokin sellainen jännä testi, joka tehdään varmistamaan, että opinnäytetyö on sisäistetty ja itse tehty. Ilmeisesti on muutamia kysymyksiä ja niihin vastataan esseetyyppisesti.

    Kiitos! Tuskin se kovin kamalaa on :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös