Guess Shop - Kevään trendit / Lounasvinkit helsinkiläisille

Julkaisenpa täälläkin nyt muutaman viime viikon aikana kirjoittamani ja kuvaamani jutun. Olen päivitellyt näitä Citycenterin Facebook-sivuille pitkin viikkoa. Nämä eivät siis liity mitenkään blogiini, mutta ei tästä varmaan mitään haittaakaan liikkeille ole. Mitä mieltä olette jutuista?

guess_small copy
Kevään must-hankinnat / GUESS SHOP:

Citycenterin Guess Shop liikkeeseen saapuu ensi viikon alusta kevään uutuuksia. Vierailu liikkeessä paikan päällä paljasti, miltä tulevan kevään trendit näyttävät.

Keväällä panostetaan väreihin. Pidä silmällä keltaisia ja korallin värisiä vaatteita ja asusteita. Kevään värikirjoon voidaan vielä lisätä lime, joka jatkaa suosiotaan viime vuodesta. Keväällä myös hapsut ja niitit ovat trendikkäitä, joten panosta näihin. Hillitymmistä väreistä pitäville tiedoksi, että mustavalkoinen, raidallinen trendi on keväällä edelleen hyvin ajankohtainen.

Citycenterin Guess-liikkeessä vierailevat niin aikuiset kuin myös nuoremmat naiset ja tarjontaa riittää kaikille. Guess by Marchiano tarjoaa laadukasta ja eksklusiivista muotia, siinä missä liikkeestä löytyy jokaisen hintahaarukkaan jotain.

Guess Shopin uutuutena ovat laadukkaat nahkatuotteet, joiden kysyntä liikkeessä onkin selvästi kasvanut. Koska peruslaukuille on ollut paljon kysyntää, löytyy liikkeestä nyt klassisia, pienillä yksityiskohdilla varustettuja ajattomia nahkalaukkuja. Klassisten laukkujen ohella alennusten huipentuessa kannattaa pitää silmällä myös takkeja ja laadukkaita, Italiassa valmistettuja nahkakenkiä. Alennuksista on hyvä tarkastaa myös farkut ja t-paidat, sillä niille löytyy käyttöä ympäri vuoden.

Guess on erityisen tunnettu kauniista koruistaan. Käy paikan päällä tutustumassa tarjontaan ja ihastu! Citycenterin Guess Shopin löydät Aleksanterinkadun ja Keskuskadun kulmalta katutasolta.

IMG_7347_stonessmall copy

Päivän lounasvinkki: Stone’s Housemade Lunch

Hyvää burgerpainotteista lounaspaikkaa etsiville Gastropub Stone's on oikea valinta. Laadukkaat burgerit valmistetaan sämpylöistä asti itse. Ravintolassa panostetaan laatuun & tuoreuteen ja raaka-aineet pyritään hankkimaan lähiseuduilta. Burgereiden pihvit valmistetaan ensiluokkaisesta, kotimaisesta luomunaudanlihasta ja pihvit tarjoillaan mediumina, ellei asiakas toisin pyydä. Burgereiden lisäksi tarjolla myös keittoja, salaatteja ja buffet.

Lounas tarjoillaan maanantaista perjantaihin klo 11–14 ja klo 14 alkaen à la carte -listalta voi tilata myös muita ravintolan herkullisia annoksia. Stone’s sijaitsee Citycenterin katutasolla Keskuskadulla.


sushi_iso copy

Päivän lounasvinkki: Japanese Restaurant Aya

Citycenterin toisesta kerroksesta löytyvä japanilainen ravintola Aya Sushi tarjoaa lounasta arkisin klo 15 saakka. Tarjolla on erikokoisia sushisettejä sekä tietysti myös lämpimiä ruokia, kuten keittoja. Lounassushin saa myös kasvisvaihtoehtona.

Istahda alas nauttimaan hyvää ruokaa viihtyisään sushi-loungeen tai nappaa lounas mukaasi. Eat in & Takeway! Iltapäivällä ruokalista palvelee ja tarjolla on mittavampi valikoima haluttuja susheja sekä lämpimiä ruokia.


fazer_ copy

Päivän lounasvinkki: Fazer Café City Center

Lokakuussa 2011 avattu Fazer Café Citycenter on sijainniltaan erinomainen lounaspaikka. Keskeiseltä paikalta Helsingin keskustasta löytyvä kahvila tarjoilee terveellisten ja ravitsevien aamiaisten lisäksi vaihtoehtoja myös isompaan nälkään. Istahda ravintolaan ja katsele ohikulkevia ihmisiä samalla, kun nautit maistuvaa lounasta. Lounasvaihtoehtoja ovat herkulliset salaatit, croissantit, voileivät tai leivonnaiset. Eikä sovi unohtaa kahvi- ja suklaajuomia, tai muita raikkaita virvokkeita.

Take away: matkaevästä etsiville To Go -tiski on omiaan, sillä ostokset voi helposti napata mukaansa Fazer Café Citycenteristä. Kahvilan löydät Citycenterin 1. kerroksesta.


Jatkan päivän lounasvinkeillä vielä ensi viikolla ja sitten olisi vuorossa juttu Behnford'sista. Sen jälkeen pitäisikin keksiä jo uudet aiheet ensi kuulle! :)

t. Enni

Kommentit

Lue myös