FLOW

Mulla on uusi työ: Opinnäytetyö, ehehe. Että siksi musta ei kuulu mitään. Tänään istuin yhteen putkeen viisi tuntia koneella. Ai että kiittääkö hartiat? KYLLÄ! Ehkä mulle tuli sittenkin se flow-tila näin opinnäytetyön kirjoittamisen muodossa. Olisi saanut kyllä tulla mieluummin vaikka urheiluinnostuksen muodossa... Mulla on silti tavoitteena, että lähettäisin oparini jo huomenna kommentoivaksi, niin olisi sekin asia pian alta pois. Sitten jäisi aikaa tehdä kaikkea muuta kivaa.

Muistatteko vielä näitä kuvia? Tuli vähän haikea olo näitä katsoessa. Tai oikeastaan mulla tuli kyllä nälkä. Se flow vei mun energian ja ajantajun niin pahasti, etten ole vielä ehtinyt edes syödä iltapalaa. Ja mä olen tosi tarkka syömisteni kellonajoista. Ysin iltapala on ihan must!

blog123

Oi reissuja... Ja Sulo! Mitähän pikku Sulolle kuuluu?

blog122

Tähän loppuun tekisin itselleni vielä loma-anomuksen huomiselle. Jos musta ei kuulu mitään, niin olen todennäköisesti uppoutunut opinnäytetyöni tekemiseen ja ajatukset pyörivät vain Google Maps APIn, panoraamakuvasovelluksen ja JavaScriptin ympärillä. Panoraama, panoraama, kiva pikku sovellus... Insinööriys, täältä todellakin tullaan! 

t. EnniKommentit

 1. Ihanainen blogi sinulle, sulla on todella kauniis hiukset♥ Viisi tuntia putkeen koneella kuulostaakin jo hirveältä, alkaa ihan omiinkin hartioihin koskemaan...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Nojoo eihän toi silleen olis normi työpäivään verrattuna mitään, mutta ilman taukoja!!! :D Auh.

   Poista
 2. Nyt rupes tekemään mieli ihan vimmatusti mustikkarahkaa! :D Namskis. Täällä olisi huomenna ensimmäinen päivä kun koneelle ilmestyy kansio "kandi" ja siitä alkaa kandidaatintyön vääntö. Vielä riittää intoa ja jännitystä, mutta katsotaan missä vaiheessa siitä tulee pientä ahdistusta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D arvatenkin! Huuh onnea työn tekoon! Se on vielä astetta haastavampi homma!! Haha :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ps. Homma jatkunut jo toista tuntia tänään... :D

   Poista
 4. Muistan tuon opinnäytetuskan selvästi viime keväältä! Tsemppiä puurtamiseen, lopussa se palkitsee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! ei se onneksi tuskaiselta tunnu, vie niin mukanaan. Tai ei ole vielä ollut sellaista päivää, että ärsyttäisi :D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös