FINISHED

Kuinka hienoa onkaan huomata, että kello neljän jälkeen on vielä valoisaa! Kuitenkin päivän lumipyry teki sen, että asukuvat jäivät ottamatta. Ilmeisesti huomenna on vielä tätäkin päivää kauheampi myräkkä, joten katsotaan saanko huomisenkaan kuvia otettua. Viimeistään siis sunnuntaina, kun pitäisi olla siedettävä määrä pakkasta ja aurinkoinen poutapäivä, yritän järjestää jotain asukuvaa blogiinkin.

Kylläpä eilinen muuten verotti. Huomasin illalla, että olin aivan poikki! En tiedä oliko kyseessä vain henkinen uupuminen, sillä enhän mä ollut juuri muuta tehnyt edellisviikkona kuin istunut ja kirjoittanut. Se, että koulu tuli eilen tiensä päähän, varmaan laukaisi tuon väsymyksen. Vieläkin olen hieman uupunut, vaikka en ole mitään sen kummempaa tänään tehnytkään.

IMG_4599
IMG_4579

Eiköhän tämä väsymys kuitenkin pian helpota. Ehkä mun päällä menee hetki tottua siihen, että mitään tekemistä ei enää ole. Ja se tarkoittaa sitä, että on aika kääntää katse eteenpäin ja alkaa kehitellä uusia haasteita. Tosin ensi kuussa olen vielä virallisesti opiskelija ja voisin ottaa kaiken huvin irti talvilomasta...

Mutta nyt se kaikista tärkein asia. Tänään on karkkilakon ja tipattoman tammikuun viimeinen päivä! Eikä tietenkään ole minään muuna päivänä tehnyt yhtä paljon karkkia mieli kuin tänään. Vaan silti, we did it!

Ps. Hinnoittelin muuten tuon paidan juuri kirppiskamoihin.

t. Enni

Kommentit

  1. Onnittelut, että olet saanut yhden matkan taas päätökseen. Uutta keksimään ♥

    VastaaPoista
  2. onnee Enni ! :) & kivoja noi kuvat!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös