Bye Bye Babies

"Kasvattajan" rooli on nyt päättymäisillään, sillä pari nappisilmää muutti tänään omiin koteihinsa. Kolmonen lähti aamulla ja iltapäivällä lähti mun suosikkityttö, joka syntyi toisena. Jos jonkun pennun olisin pitänyt itselläni, se olisi ollut tämä sylissä näkyvä tyttö.

IMG_6562 copy

Nämä kaksi pentua jäivät vielä odottelemaan uutta kotia. Oikeanpuolimmainen lähtee perjantaina ja vasemmanpuoleinen Räpiskä odottaa helmikuista vientiä niinkin kauas kuin Espanjaan! Siitä tulee Espanjan tyttö. Räpsy sai muuten eilen uuden oman nimensä Lana. Ihana nimi! Olen silti kutsunut sitä koko päivän Lantuksi... 

chipoo, chipoodle
chipoo, chipoodle

Suurin osa teistä on jo varmaan ihan kyllästynyt näihin pentukuviin! Saattaa silti olla, että pentujen uudet omistajatkin vilkuilevat näitä välillä, joten sikäli kuvien laitto tänne on ihan tarpeellista. ;)

chipoo, chipoodle, chiweenie
chipoo, chipoodle, chiweenie
IMG_7681 copy
IMG_6564 copy
IMG_6543 copy

Pakko sanoa, että mulle on kehittynyt pieni koirakuume tässä kuukausien aikana. Silti, kun tuon hetken tänään vietin sohvalla pikkuinen naamaani pussaillen, aloin aika nopeasti aivastella. Olen ollut jo pitkään allerginen koirille. Jostain syystä Coco ei kuitenkaan aiheuta mulle niin paljoa allergiaa kuin muut koirat, eli sen kanssa voin elää. Coco ei tunnu allergisoivan muidenkaan mielestä kovin paljoa. Ollaan aina mietitty, että johtuuko se siitä, että se on Espanjasta, joku erilainen geenikanta tms. :) Mutta sitä päivää odotellessa, kun sillekin vielä altistuu.

IMG_6566 copy

Nämä pennut kuitenkin tuntuivat allergisoivan enemmän, vaikka syynä voi olla sekin, että niitä oli viisi. Tästä syystä en aio ottaa omaa koiraa, vaikka haluaisin. Ehkä tulevaisuudessa keksitään niin hyviä lääkkeitä, että olo olisi siedettävämpi kuin nyt. Siedätyshoitokin on aika raskasta, vaikka sitä kovasti nykyään suositellaan. 

t. Enni

Kommentit

 1. Apua, musta ei ois kasvattajaksi! En mä pystyis luopumaan tuollaisista pikkumuruista. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha on se vähän vaikeaa kieltämättä. Siihen vaan pitää jotenkin asennoitua jo alusta asti :D

   Poista
 2. Eihän tämmösiin pentukuviin voi millään kyllästyä, niin söpöisiä otuksia. :')

  VastaaPoista
 3. Apua miten suloisia nappisilmiä!! <3 En kyllä pystyisi luopumaan yhdestäkään, ei olisi mustakaan kasvattajaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi niin ovat <3 Noniin tiukkaa tää tekee haha ;D

   Poista
 4. Voi miten suloisia <3 Mä olisin varmaan lopulta pitänyt noi kaikki itselläni :D

  VastaaPoista
 5. on kyllä niin söpöjä koiria että... MÄKI HALUUN! Uskon et on hankala päästää irti, kun ne on vielä niin söpössä vaiheessa.. kato nyt noita.. cutieeees.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii ne on nyt ihan täydellisiä lelukoiria ja niillä on ihanat vauvaäänet haha :D <3333333

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös