lauantai 31. elokuuta 2013

Voita ripsipidennykset / Dazzling Beauty Studio Järvenpää

Yhteistyö: Dazzling Beauty Studio

Kävin viime keskiviikkona laittamassa ripsipidennykset uuden yhteistyökumppanini Dazzling Beauty Studion kauneussalongissa Järvenpäässä. Minulla ei ole ennen ollut oikeita ripsipidennyksiä, joten täytyy sanoa, että hieman jännitti mitä tuleman piti. Onneksi minua odotti ystävällinen ja selvästi ammattitaitoinen Nea, joka loihti mulle upeat ripset.

Nea teki minulle JB Lashes -pidennykset. JB Cosmetics on alansa pioneeri, sillä se toi ripsipidennykset Yhdysvaltojen markkinoille ensimmäisenä jo vuonna 2004. Lidää tietoa pidennyksistä voitte käydä lukemassa Dazzling Beauty Studion sivuilta. Kauneussalongissa on tarjolla myös monia muita palveluita, kuten kasvohoitoja, hierontoja, hampaiden valkaisua, ja Restylane-pistoksia!

Nyt ennen-jälkeen kuvia!

IMG_9792 copy

IMG_9802 copy


Aikamoiset, eikö? Kävi ilmi, että omat ripseni olivat noin 11 millin pituisia, joten päätettiin pysyä suunnilleen samoissa mitoissa. Mietin ensin, että näyttääkö 12 mm liian pitkältä, mutta moni on kommentoinut näitä sanoen, että ne ovat yllättävän huomaamattomat. En muuten nukahtanut ripsien laitoin aikana, sillä höpötimme koko parin tunnin ajan.

Ripset ovat olleet minulla nyt vasta muutaman päivän, mutta näyttävät edelleen ihan uusilta. Nukkuminenkaan ei ole tuottanut vaikeuksia, ainakaan anatomisen tyynyn kanssa. Nämä myös helpottavat huomattavasti arkea, sillä silmämeikin voi jättää näiden osalta ihan minimiin. Ensimmäiset päivät olenkin mennyt pelkän mineraalipuuterin, aurinkopuuterin ja alarajausten voimin.

Suosittelen näitä pidennyksiä oikein lämmöllä! :)

IMG_9809 copy
IMG_9846 copy
IMG_9830 copy
IMG_9826 copy


IMG_9823 copy
IMG_9820 copy
IMG_9832 copy
IMG_9831 copy

IMG_9819 copy

Nyt se hauska osuus, nimittäin arvonta! 

Meillä on kunnia ilmoittaa teille aivan mielettömästä kisata, sillä joku onnekas voittaa itselleen RIPSIPIDENNYKSET! Palkinnon arvo on huikeat 95 euroa! Voittaja saa itselleen ripsipidennykset, jotka tehdään Dazzling Beauty Studion kauneussalongissa Järvenpäässä. Nyt kyllä kannattaa osallistua muidenkin kuin paikkakuntalaisten, sillä palkinnon arvo on sen verran suuri.

Säännöt ovat yksinkertaiset:

Jätä kommenttiboksiin VAIN sähköpostiosoitteesi 14.9.2013 klo 00:00 mennessä!

Jos kuitenkin haluat moninkertaistaa voittomahdollisuutesi, voit kirjautua lukijakseni Bloggerin kautta ja/tai tykätä Dazzling Beauty Studion Facebook-sivusta! Ilmoitathan tällöin kommenttiboksissa monellako arvalla osallistut kisaan (varsinkin jos olet jo lukija). Maksimissaan siis kolme arpaa per osallistuja. Huom. Sinun ei tarvitse olla blogini virallinen lukija osallistuaksesi kilpailuun!

Hurjasti onnea kaikille arvontaan! :)

t. Enni

Toteutetty yhteistyössä Dazzling Beauty Studion kanssa

perjantai 30. elokuuta 2013

JEANS

Hyvää perjantaita kaikille! Ettehän vaan ole missanneet eilistä SININKA-koruarvontaa?

Olipas kiva tunne saada vähän selkoa siitä, miltä seuraava puoli vuotta tulee näyttämään. Olen kytännyt ensi uusia lukujärjestyksiä jo viikon ajan ja tänään ne sitten vihdoin ilmestyivät. On ollut todella vaikeaa suunnitella mitään menoja, koska ei ole yhtään tiennyt tulevan kuun aikatauluja. Onneksi näyttää kuitenkin siltä, että koulussa ollaan ennemmin aamupäivisin kuin iltaisin. Tosin oli siellä maanantai ja perjantai aika ilkeitä päiviä.

IMG_9990 copy

Farkut: JC

Paita: DIY

Tennarit: Superga

Laukku: Bershka

Koru: Missoni Lindex


IMG_9959 copy

Tänään kuitenkin hoksasin, että sieltä se syksy tulee. Pienimmät päärynät olivat jo kypsiä ja lenkille tarvitsi takin päälle. Osaisiko joku muuten neuvoa mulle, että millainen juoksutakki olisi oikeasti hyvä hankkia? Eihän tuommoinen tuulipuvuntakki edes hengitä, mutta sellaisia Hennesiltä näyttää löytyvän (H&M siksi, että pysyisin budjetissa). 

Tähän väliin voisin kerrata vähän viime aikojen liikuntoja. Lenkkejä on nyt kuukauden aikana kertynyt yhteensä 12, eli olen aikataulussa. Odotan vain kovasti sitä, että jaksaisin juosta pidempään. Nyt menen tuon sovelluksen ohjeen mukaan ja teen, mitä se pyytää. Toistaiseksi en ole vielä kertaakaan mokannut yhtään treeniä. 

Ideana olisi kuitenkin käydä vielä ainakin sunnuntaina ja maanataina lenkillä ja sen jälkeen yritän järjestää liikunnat sopimaan koulun kanssa. Muuten olen kyllä liikkunut lähes joka toinen päivä tämän kuukauden aikana!

VKO 34

MA: Lenkki 28 min


TI: lepo

KE: sali 60+ min

TO: lepo

PE: lenkki 28 min

LA: lepo

SU: lenkki 30+ min


VKO 35

MA: lenkki 30+ min

TI: sali 60+ min

KE: lepo

TO: sali 60 min

PE: lenkki 30+ min

Liikunnat tulevat varmaan vähenemään aika runsaasti nyt syksyn myötä, mutta toisaalta en ole tämän(kään) liikuntamäärän lisäämisen yhteydessä huomannut, että se vaikuttaisi mitenkään ihmeellisesti kehooni. Olen edelleen sitä mieltä, että ruokavalio on se kaiken a ja o, ja sillä saisin parhaiten tuloksia aikaan.

Okei nyt on ehkä vähän huono aika puhua tuloksista, kun katsoo noita reisifarkkuja..! ;)

IMG_9939 copy IMG_9929 copy IMG_9994 copy IMG_9976 copy IMG_9933 copy IMG_9989 copy

Eniveis tykkään mun kivipestyistä farkuista, koska ne tuovat kivaa vaihtelua mun yleiseen mustat farkut -tyyliin. Samaten tykkään myös noista Supergan tennareista (edelleen), vaikka ne eivät teekään sääristä kilometrin pituisia, kuten korkkarit ehkä tekisivät.

Noniin nyt näyttää, että ajauduin ihan sivuraiteille näiden mun aiheiden kanssa, joten ehkä on aika lopettaa. Hyvät viikonloput kaikille, pitäkää hauskaa ja osallistukaa arvontaan!

t. Enni

torstai 29. elokuuta 2013

SININKA-koruarvonta

Arvatkaa mitä, hemmottelen teitä myös toisella arvonnalla! 

Olin onnekas ja pääsin tekemään yhteistyötä SININKA*-korumerkin kanssa. Tykästyin itse asiassa SININKAn koruihin jo aiemman malliston aikoihin, sillä voitin sattumalta samanlaisen koruarvonnan jonkin aikaa sitten. SININKAn korut valmistetaan siis käsityönä tamperelaisen Sinin toimesta. Käsityön jälki myös näkyy, sillä jokainen koru on aina hieman erilainen ja täten yksilöllinen, omalaatuinen.

Nyt tarjolla olisikin vuorostaan syysuutuuksia, joista muutama valloitti minut heti. Keräsin sivuilta parhaimmistoa näkyville. Minulle annettiin myös mahdollisuus arpoa lukijoideni kesken yksi koru merkin verkkokaupasta. Käykää ihmeessä tutustumassa valikoimaan.
Ihme ja kumma, vaikka yleensä pidänkin tummanpuhuvista ja synkistä koruista, päädyin valitsemaan itselleni lahjaksi alemmassakin kuvassa näkyvän pastellisen kaulakorun. 

Vaan miten on, kelpaisiko teillekin joku näistä koruista, tai mahdollisesti jokin muu sivuilta löytyvä tuote?

Kisan säännöt ovat yksinkertaiset: 

Jätä kommenttiboksiin VAIN sähköpostiosoitteesi 12.9.2013 klo 00:00 mennessä!

Jos kuitenkin haluat tuplata tai triplata voittomahdollisuutesi, voit kirjautua lukijakseni Bloggerin kautta ja/tai tykätä myös Ennin kengissä -sivusta Facebookissa! Ilmoitathan tällöin kommenttiboksissa monellako arvalla osallistut kisaan (varsinkin jos olet jo lukija). Huom. Sinun ei siis tarvitse olla blogini virallinen lukija osallistuaksesi kilpailuun!

Onnea kaikille arvontaan! :)

t. Enni

*Arvonta on toteutettu yhteistyössä SININKA-merkin kanssa
Kuvat: SININKA

An animal

En vieläkään päässyt toteuttamaan mun leotakki-bootsit-yhdistelmää, sillä Hennesiltä tilattu takki oli aivan liian iso ja lähetin sen takaisin. Muutenkin koko tilaus meni kokojen puolesta ihan metsään, ja olisi vaan pitänyt tilata useampia kokovaihtoehtoja. Tuli vähän sellainen olo, ettei mun kannata tilata enää mitään postimyynnistä, kun kokoja on niin vaikeaa arvioida. Miten ne koot voivat edes heittää niin paljon? Välillä ne ovat ihan jees, mutta sitten yhtäkkiä sama koko onkin teltta?

IMG_9917 copy

En kuitenkaan halunnut jättää kissamaisia kuvioita siihen, vaan päädyin sitten vaihtoehto kakkoseen. Grauh, katsokaa mun kynsiä! Menin upeilla taidoillani maalaamaan niihin pienen kuvioinnin, sillä paita vähän inspiroi...

IMG_9894 copy IMG_9920 copy IMG_9898 copy

Tällaista kaikkea olen viime aikoina lehdistä selaillut. Osa lehtien poiminnoista on jo vähän vanhempia juttuja, mutta osa juuri nyt ajankohtaistakin.

IMG_9761 copy IMG_9769 copyIMG_9764 copy IMG_9753 copy
IMG_9902 copy

Paita: New Yorker

Farkut: Bik Bok

Ballerinat: Dunnes

Laukku: MICHAEL Michael Kors

Koru: Lindex
instagramenninkengissa

Ps. Jotain uutta? Mulla on tulossa aivan MIELETÖN kisa kaikille lähikuntalaisille ja eritoten Järvenpääläisille. Itse asiassa kaikkien helsinkiläistenkin on syytä pitää korvansa auki. Kerron lisää viikonloppuna!

t. Enni

keskiviikko 28. elokuuta 2013

Espritin parhaat

Voi mua... Olen käyttänyt viime aikoina tuhottoman paljon aikaa eri nettikauppojen selaamiseen, mutten ole onneksi vielä ostanut mitään. Mun ei nimittäin pitäisi hankkia nyt yhtään mitään, sillä yritän taas säästää rahaa. Tällä selailulla todellisuudessa suunnittelen tulevan ulkomaanmatkan ostoksia. Tosin yleensä reissussa kohtaan todellisuuden, sillä eihän kaikkea voi löytää kerralla yhdestä paikasta.

Tutustuin vähän aikaa sitten www.esprit.fi*-verkkokaupan tuotteisiin. Olen elämäni aikana omistanut vain muutamia Espritin tuotteita, mutta lähipiirissäni on ihmisiä, jotka suosivat kyseistä merkkiä paljonkin.

Tutkiessani Espritin sivuja törmäsin heti alkuun yhteensä neljään hienoon asukokonaisuuteen. En yllättäen pistäisi vastaan, jos jokin näistä eksyisi kaappiini. Jos kuitenkin yksi pitäisi valita, niin se olisi tuo nahkainen musta avokaspari. Ihan mielettömän kauniit kengät...


Kengät voisin yhdistää esim. tällaiseen asuun. Miten voivatkin pelkät boyfriend-farkut näyttää noin hyvältä? 

<3


<3

Seuraavaan asukokonaisuuteen tykästyminen oli itsellenikin pieni yllätys. Innostua nyt sinisestä parkatakista ja ruskeista tennareista? (Tähän väliin on ehkä hyvä mainita, että kumpikaan edellä mainituista ei ole ikinä kuulunut suosikkeihini.) Tai aivan sama, vaikka parka olisi vaaleanpunainen. Alempi asu mulle, kiitos.


Mitäpä siihen lisäämään, olin myös aivan myyty tälle viimeiselle asukokonaisuudelle. Katsotaan milloin saisin aikaiseksi hankkia aidon mustan nahkatakin kaappiini, sillä se nimittäin passaisi asuun kuin asuun ja samalla voisin heittää hiostavat tekonahkatakit jo menemään. Syksyä ajatellen aion myös kasvattaa myssykokoelmaani, sillä tupsulliset pipot ovat aika ihania. Yksihän mulla jo on!

Tavallaan oli hieman kohtalokasta tutkia Espritin valikoimaa, sillä nyt sivusto synnytti himon tuotteita kohtaan, joita en tiennyt edes olevan olemassa. Nyt pohdinkin, säästäänkö vielä reissua varten, vai sorrunko kenkiin..? Löytyykö teiltä jotain suosikkeja yllä näkyvistä tuotteista tai verkkokaupan valikoimasta? 

t. Enni

esprit_made2
Kuvat: Esprit.fi

tiistai 27. elokuuta 2013

Nike Free & SININKA

Meidän perheen puheenaiheena tänään: Miten saada bf uskomaan, että lenkkareista on paljon muuhunkin kuin juoksuun?

Kuten tapanani on, tulen taas jälkijunassa. Trendeillä kestää yleensä oman aikansa iskostua päähäni. Nyt niin on päässyt käymään Nike Free* -buumin kohdalla. Tämän ansiosta kehitin itselleni päähänpinttymän, eli mun on pakko saada omat Niken Freet, esim tällaiset* olisivat aika kivat... Alla kuvissa näkyvät eivät nimittäin ole omani, mutta sain testata niitä tämän päivän ajan. Ihan mielettömät jalassa, vaikkei koko ihan vastannutkaan omaani.

Järkeilen tämän trendin itselleni siten, että nyt lenkkeilyharrastuksen takia mulla on hyvä olla urheilukenkiä (ettei innostus lopahda), ja jos (ja kun) tämä lenkkaritrendi joskus menee ohitse käyvät kengät edelleen juoksuun.

IMG_9710 copy

Jotten hairahtuisi ihan sivupolulle, päätin pitää muun asun itselleni uskollisena. Olette varmaan nähneet tuota Zaran vaaleaa toppia jo ihan kyllästyneisyyteen asti, mutta mun talouden toinen valkoinen paita oli hukassa. Niin siis päädyin perusasuun (eli mustat housut & kiva toppi), mutta sitten huomionkiinnittäjänä sai toimia erikoinen kenkävalinta. Asuvalinnan aikana huomasin muuten, etten omista yhtään koboltinsinistä vaatetta (tähän on tultava muutos pikimmiten).

IMG_9707 copy

Hyvin myös näkyy, miten Missoni Lindex -koru on jämähtänyt kaulaani. Olen edelleen todella iloinen korusta, sillä se näyttää ihmeekseni sopivan ties kuinka moneen asuun.

IMG_9671 copy IMG_9672 copy

Missonikorusta toiseen, sillä tällainen löytyi tänään postilaatikosta. Voitin vähän aikaa sitten erään blogiarvonnan ja sain valita palkinnoksi SININKA-merkiltä korun. Päädyin pyriitti-sormukseen, sillä kaulakoruja multa löytyy ennestään jo aika monia. Postin tuoma sormus oli todella kaunis, mutta myös todella painava. Onneksi sormuksessa on säätövaraa, sillä muuten sormus pyörisi holtittomasti sormessa painonsa takia.

Odotan jo innolla, että pääsen asustamaan sormuksen johonkin kivaan mekkoon... :)

IMG_9721 copy
IMG_9750 copy IMG_9739

Viimeisimpänä olisi vielä yksi maininnan arvoinen juttu. Huomasitteko jo, että päivitin tänään blogilleni uuden domain-osoitteen? Blogini virallinen osoite on tätä nykyä www.enninkengissa.fi

Domainin tilaus ja muutos kävi näppärästi ja toisaalta taas ei-niin-näppärästi. Ostin koko setin louhi.fi:ltä, sillä hinta oli todella edullinen verrattuna muihin palveluntarjoajiin. Pakko myöntää, että tälle tulevalle mediatekniikan insinöörille tuotti pienoisia vaikeuksia saada osoite toimimaan, mutta pienen konsultoinnin avulla tein sen. 

Eikö osoite näytäkin hyvältä? ^^


t. Enni

*Sisältää syvälinkin
Sisältöyhteistyö: Spartoo

maanantai 26. elokuuta 2013

Lukijoideni blogeja vol. 3

Täällä taas postausta lukijoideni blogeista! Saavutin tänään jo 190 lukijaa Bloggerin kautta, mikä sai mussa aikaan pienet voitontanssit. Kuitenkin niin pieni määrä lopulta, mutta iso mulle. Kaiken lisäksi kuukauden kävijätilastot ovat taas nousussa, sillä kesä vähän hidastutti kasvua.

Paljon pieniä kivoja juttuja on kuitenkin tulossa blogiini. Haluaisin niistä jo hieman kirjoitella, mutta mun täytyy malttaa vielä hetki. Nyt niihin blogeihin!


Caelia's cup of tea'n takana häärii helsinkiläinen graafinen suunnittelija, joka taitaa selvästi myös tyylin. Pakko myöntää, että olen ihan himppasen kateellinen naisen vaatekaapille ja kyvylle koostaa asuja. Tämän ohella en ehkä ole ikinä nähnyt herkullisempaa kuvaa kuin tuo alla näkyvä otos paholaisen keitosta. Tuota on pakko kokeilla.


Olemassaolosta-blogi kertoo Senjan elämästä, jota höystää muoti, mieletön tyylitaju ja urheilu. Hän oli yksi niistä monista, joka inspiroi mua kokeilemaan juoksua. Kuten alla näkyy, olen myös tavannut hänet. Senja on... voi teidän pitäisi tavata Senja. Hän on aivan ihastuttava ja äärimmäisen kaunis nuori nainen. Iloisempaa ihmistä ette varmaan tule ikinä näkemään. Lukemalla tämän tekstin voitte kuitenkin saada jotain mielikuvaa. Ps. Bloggaaja muuttaa Ranskaan, joten ranskapostauksia mahdollisesti odotettavissa. Oui!
Olin mennyttä tyttöä, kun luin läpi Diamonds and Pearls -blogin kirjoittajan Julian postauksen Ins and outs. Blogista löytyy tämän lisäksi paljon kauniita valokuvia, ihania maisemia ja asuja. Hieman sitä tekisi itselläkin mieli käydä pellolla kuvailemassa, kiitos vaan inspiraatiosta! Kannattaa tutustua tähän blogiin. :) 
t. Enni

sunnuntai 25. elokuuta 2013

Behind

Tekemisen puutteessa jäin vielä selailemaan metsäkuvia ja pitihän sitä jakaa kanssanne myös ne glamöröösit kuvausasennot. Eipä mulla muuta tältä erää, öitä! :)

  IMG_9532 copy6N6A0024 copy
6N6A0014_copy IMG_9524 copy IMG_9513 copyIMG_9540 copy

t. Enni

Lue myös