keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Shiny new shoes = LENKKARIT

Katsokaas mitä mä hankin ihan tuolta Cittarista! Tulevaa juoksuharrastusta ajatellen hommasin ensialkuun ihan kunnon lenkkarit. Okei, tuo harrastus meni jo vähän liian pitkälle, myönnetään. Tarkoitan siis juoksukokeilua, sillä juoksin viimeksi yläasteella, enkä ole edes varma pidänkö siitä, saati osaanko enää edes juosta (bf:n mukaan en ole ikinä osannutkaan...).

Motivaation kohottamisen kannalta oli tärkeää tietysti hifistellä. Eivätkös kaikki lajit ole nykyään vähän välineurheilua? Tänään töiden jälkeen suuntasin siis kauppaan haukkana kohti urheiluosaston alehyllyä (se siitä hifistelystä).

IMG_8092 copy

IMG_8091 copy

Alehyllystä löysin ainoastaan näitä neon-lenkkareita omassa koossani, ja koska hinta oli 30 euroa, päätin ostaa ne. Merkistä mulla ei ollut mitään hajua, mutta alkuperäisen hinnan (70 e) mukaan voisin kuvitella niiden olevan edes jotakuinkin kohtuulliset juoksua varten. Tietysti tuo väri oli aika iso kysymysmerkki, mutta ajattelin sen vielä toimivan mun hyväkseni. Kun mä lähden tuonne huitelemaan, niin huomioväri ei varmaankaan ole pahitteeksi. Sitä paitsi nämä lenkkarit sopivat väritykseltään mun urheilutoppiin.

Lupasin reilu kuukausi sitten eräälle ystävälleni testata juoksemista, joten tässä sitä nyt ollaan. En oikeastaan ole ikinä pitänyt juoksemisesta, mutta vuosien crosstrainer-lämmittelyt ovat toivottavasti vaikuttaneet asiaan edes jotenkin. No nähtäväksi jää, kauanko tätä intoa kestää. Voi olla, että se lopahtaa kirjaimellisesti ensimetreille. Yksi on kuitenkin varmaa, eli mun on ainakin pakko sisäänajaa uudet lenkkarit. Ja jos juoksu ei kuitenkaan nappaa, niin täytyy keksiä jotain muuta. Ja ainahan mulla on saliharrastus. Ja aina kai lenkkareita tarvitsee? Ja seliseli.

En silti pistäisi pahitteeksi, jos juoksunoviisille jaettaisiin ilmaisia neuvoja...

IMG_8093 copy

Urheilusta päästään aasinsillalla syömiseen. Oli mulla toinenkin ajatus kauppareissulle, nimittäin mun piti ostaa synttärilahja isälleni. Kärvistelin kaupassa kaikkien ihanien ruokien, hedelmien ja jogurttien ohi, koska tänään piti olla salaattipäivä. Sitten tulin kotiin. Oikeesti, synttärit..? Ketä mä huijaan?

IMG_8088 copy

Pidetäänpä salaattipäivä huomenna.

t. Enni

tiistai 30. heinäkuuta 2013

Fisu

Tämä kalansilmäobjektiivi todella imartelee mua... Videokuvasin tänään HAMKissa eräät kesäprojektit ja käytin objektiivina mun omaa Samyang MF 8mm f/3.5 fisua. Tulipahan sillekin pitkästä aikaa käyttöä ja ainakin siinä se näytti hyvältä! Toinen kamera kuvasi ihan normaalia lähikuvaa ja tällä toisella sain sitten lopulliseen versioon ikuistettua (ainakin mun mielestä) hauskaa making of -tunnelmaa.

Nyt on kuitenkin niin, että huomenna alkaa LOMA. Kirppis on varattu perjantaiksi, joten mun ensimmäinen lomapäivä kuluu varmaan mukavasti tuotteita hinnoitellessa. Nyt siis enää sali, sauna ja yhdet unet, niin viimeinen työpäivä saa alkaa!

IMG_5840
IMG_5833

IMG_5837

t. Enni

maanantai 29. heinäkuuta 2013

Vielä kerran, Espanja

Jäin katselemaan Espanjanreissun pokkarikuvia ja tällaista löytyi...

ikävöin. niin. paljon.


IMG_5625_copy

IMG_5542 copy

IMG_5420 copy

IMG_5573 copy

IMG_5712 copy

IMG_5590 copy

IMG_5742 copy

IMG_5474 copy

IMG_5418 copy

IMG_5759 copy

IMG_5327 copy
IMG_5401 copy
IMG_5563 copy
IMG_5570 copy
IMG_5765 copy
IMG_5764 copy
IMG_5746 copy
IMG_5339 copy
IMG_5410 copy
IMG_5456 copy
IMG_5718 copy
IMG_5446 copy
IMG_5444 copy
IMG_5440 copy
IMG_5488 copy
IMG_5748 copy

t. Enni

sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Vuosi sitten aamupostissa ja siitä se lähti...


Juuri tajusin, että tästäkin on jo vuosi aikaa! Tasan vuosi sitten ilmestyi Hyvinkään ja Riihimäen paikallislehti Aamuposti, jonka ystäväjuttu kertoi minun Ennin kengissä -blogistani. Olin tuolloin vielä riihimäkeläinen, vaikka sittemmin viime kesäkuussa muutuin taas järvenpääläiseksi.

(klikkaa isommaksi)

Mikä onkaan sittemmin muuttunut vuosessa paikkakunnan ja iän lisäksi? No ei oikeastaan mikään. Haluan edelleen ulkomaille, viihdyn edelleen korkkareissa (vaikka käyttö onkin jäänyt aika vähäiseksi) ja valokuvaus on vieläkin lähellä sydäntäni.

En tosin vuosi sitten olisi uskonut mitä kaikkea tämä seuraava vuosi toisi mukanaan. Olen saanut kokea todella hienoja asioita. Nämä ovat olleet sellaisia, joista olen vain unelmoinut, ja nyt ne ovat käyneet toteen. Olen saanut tehdä yhteistyötä monen todella mielenkiintoisen brändin kanssa ja olen siitä niin kiitollinen! Mieleenpainuvimpia tapahtumia ovat olleet mm. Viking Grace -laivan mainoskuvaukset viime keväänä kuin myös liittyminen Indiedays Inspiration -yhteisöön, ja maininta yhteisön DIY-kampanjassa. Lisäksi en voi liikaa mainita miten iloinen olen ollut aloittaessani yhteistyön Canonin kanssa! Olen ollut vannoutunut Canon-fani jo vuosien ajan!

Lisäksi Aussien etkot ja jatkot Summer Heatissa tulevat olemaan vielä pitkään mielessäni. Sen ansiosta pääsin höpöttelemään mm. Elenan kanssa. Mieleeni on jäänyt myös koulutustilaisuus L’oréalilla, kuin myös YO-mirrin pressitilaisuus, jossa tutustuin mm. Heidiin ja Valtteriin, unohtamatta Citycenterin tupareita ja ihastuttavaa Senjaa!

IMG_8082_iso copy

IMG_8050 copy

IMG_8034_small
IMG_8044 copy

IMG_8039 copy

IMG_8073 copy

IMG_8077_iso copy

Vaan ei hätiä, nämä eivät ole jäähyväiset. Olen edelleen innokas blogini suhteen ja jään mielenkiinnolla odottamaan uusia haasteita! Mitä sitä hyvää muuttamaan?

Ps. Syyskuussa ilmestyy Suomen Elle, jossa tuo Viking Linen Grace -mainos pitäisi viimein olla! Jännittää... :)

t. Enni

YO-juhlat

Mikä päivä sattuikaan juuri S:n ylppärijuhlille! Pikkusen ehkä kuuma..! Kuten näkyy, olimme näiden juhlien kanssa vähän myöhässä syystä, että kyseinen sankari muutti Suomeen vasta kesäkuussa. 

Aloitimme valmistelut jo viime viikolla leipoen kakut ja piirakat. Ihan tiedoksi vain, että jos joku muukin rakastaa juustokakkua, suosittelen Pirkka-lehden mukana aikoinaan tullutta Mustikkamarmoroitua juustokakku -ohjetta. Se on ihan tajuttoman hyvää ja kaiken huipuksi vielä todella helppoa tehdä!

IMG_7635 copy

IMG_7636 copy

IMG_7509 copy

IMG_8031 copy

IMG_7653 copy

Mun päivän asukriisi huipentui alkuperäiseen (ja lopulta ainoaan) mekkovaihtoehtoon. Puin ylleni Pull&Bearin smaragdinvärisen mekon, jonka hankin aikoinaan erästä hääkuvauskeikkaa varten. Jos olisin vielä päivän aikana tallustellut muuallakin kuin nurmikolla, olisin pitänyt jalassani Lanvin for H&M -korkkareita. Nyt tyydyin ballerinoihin.

Ja mikä ihana tekosyy kokeilla taas sinistä luomiväriä! Tyksin tosi paljon, enkä aio lopettaa kokeilua vielä tähänkään.


IMG_7490 copy

IMG_7651 copy

Mekko: Pull&Bear

Koru: Ninja (saatu)

Ballerinat: Dunnes

IMG_7511 copy

IMG_7939_copy

En tähän hätään löytänyt kuvasaldosta parempaa todistetta marmorijuustokakun koko komeudesta, mutta päivitän sen tänne heti, kun näin käy. Muistaakseni kirjoittelin kakusta jo pääsiäisen aikoihin...

IMG_7630 copy

IMG_8032 copy

IMG_7498 copy

Tyypilliseen tapaan sankari on jo siirtynyt jatkoille ja me vanhukset suunnittelemme nukkumaanmenoa. Mulla onkin suunnitelmissa nukkua huomenna niin pitkään kuin huvittaa, ja sen jälkeen nauttia viimeisestä sunnuntaista ennen lomaa. Muutama hassu päivä harjoittelua vielä jäljellä ja sitten se on ohi. 

Hauskaa sunnuntaita kaikille!

t. Enni

Lue myös