Vuoden minä, eli asut

Sain kerättyä viime vuoden asuista ylös yhteensä 60 kappaletta! En halua lähteä sen kummemmin analysoimaan mun asuja, koska suurin osa on aina ollut vain sellaisia, että löytyipä kaupasta kiva paita, joten yhdistetänpä sen taas mustiin farkkuihin. Olen housufani, niin se vain menee. En myöskään omista unelmieni vaatekokoelmaa, tai siis sellaisia vaatteita, joihin kuvitelmissani pukeudun.

Löysin pari päivää sitten blogin Atlantic-Pacific, joka kuvaa mun ihannoimaa tyyliä ja makua täydellisesti. Tämä on siis erittäin hyvä esimerkki mun unelmien vaatekokoelmasta. On silti kaksi ihan eri asiaa pitää jostain tyylistä kuin, että pukeutuisi samalla tavalla itse. Tämän naisen tyyli miellyttää hyvin paljon siksi, että asukuvat toisensa perään ovat aina vain upeampia. Useissa asukuvissa vaatteet ovat huippusuunnittelijan käsialaa ja siksi asut yksinään ovatkin niin upean näköisiä, koostuivat ne sitten vain paidoista, housuista ja takesta.

Tietysti bloggaajalla on oma osansa, onhan hän ihan hurjan kaunis ja sellaisissa mitoissa, että vaatteet näyttävätkin hyvältä päällä! Lisäksi kuvat ovat upeita, kuin myös kuvaustaustatkin, eikä naisen tyylitajua voi ylistää tarpeeksi. Silti joku taika noissa vaatteissa on. Ehkä se on laadukas leikkaus tai materiaali... Jotenkin vain tuntuu, että kun ostaa Hennesiltä mukamas pitkäaikaisen villasekoitetakin (koska vain sekoitteeseen riittää varat), se on nuhjuinen jo puolen vuoden jälkeen. :)

No tässä kuvat kuitenkin ovat ja samanlainen kollaasi vuodesta 2012 löytyy täältä: Vuosi 2012.

blogi1
blogi2
blogi3

No ainakin sen tiedän, että seuraava ostos on laadukas villakangastakki. Hameitakin voisi toisinaan opetella käyttämään enemmän. 4, 25, 31, 42 ja 48 ovat omat suosikit. Löytyykö teiltä suosikkeja?

t. Enni

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös