Voita puolen vuoden Netflix käyttöösi

Sisältöyhteistyö

Noniin, mulla ei edes itselläni meinaa pysyä sukat jalassa tämän Netflixin kanssa tehtyn yhteistyön ansiosta. Sain nimittäin mahdollisuuden järjestää blogissani jouluarvonnan, jossa yksi onnekas voittaa 6kk:n ilmaisen Netflixin käyttöönsä! Ennen kuin menen arvontaan kerron hieman mikä Netflix oikein on, mikäli se ei ole teille kaikille entuudestaan tuttu.

Netflix on internet-televisiopalvelu, joka on tällä hetkellä maailman johtavin suoratoistopalvelu. 40 miljoonaa jäsentä, mukaan lukien minä, katselee sen kautta TV-ohjelmia ja elokuvia yhteensä miljardin tunnin ajan kuukaudessa. Netflix on siitä mainio, että ohjelmia voi katsoa milloin itse haluaa ja missä haluaa. Palvelu tukee lähes kaikkia verkkoon liitettäviä laitteita, kuten tietokoneita, televisioita, puhelimia ja tabletteja. Ohjelmat pyörivät ilman mainoksia alle kahdeksan euron kuukausimaksulla.

netflif_arvonta
image: Netflix

Mulle Netflix oli entuudestaan tuttu. Perheeni hommasi palvelun kesän lopussa ja siitä lähtien palvelu on ollut aktiivisessa käytössä kaikkien meidän kesken. Katseltavaa löytyy laidasta laitaan. Palvelu on siitä jännä nykyisin, että sinne voi luoda viisi eri käyttäjäprofiilia, jolloin Netflix ehdottaa kullekin käyttäjälle kiinnostavia sisältöjä automaattisesti. Netflix oppii tuntemaan käyttäjän maun sitä mukaan, mitä enemmän ohjelmia katselee ja arvostelee. Oma profiili on hyvä asia, sillä muiden käyttäjien katsomat ohjelmat eivät pääse sotkemaan omia suosituksia.

Tämän yhteistyön ansiosta Netflix halusi lahjoittaa mulle vuoden tunnukset videoiden katseluun. Ilman tätä lahjaakin uskon, että palvelu olisi ollut perheessämme käytössä vielä kuukausia. En itse käytä palvelua omilla tunnuksillani, vaan perheeni eräs toinen jäsen on rekisteröitynyt palveluun. Tämä oli siis suoraan sanottuna aikamoinen lahja samalla perheelleni, sillä tunnuksen pystyi aktivoimaan haluamallensa käyttäjätunnukselle. 

Netflix-Laptop-HiRes
image: Netflix

Alla näette oman profiilini etusivun tällä hetkellä. Olen lisännyt omaan listaan sarjoja ja elokuvia, joita olen viimeksi katsellut, tai joita aion jossain vaiheessa vielä katsoa. Itse asiassa vasta tänään löysin tuolta kauan kaipailemani suosikkielokuvan Päättymätön tarina / Never Ending Story. Se on ihan klassikko ja kaiken huipuksi Coco näyttää joskus ihan tuon elokuvan lohikäärmekoiralta! ;D

Tulevia Netflixin käytäjiä ajatellen suosittelen ihan ehdottomasti katsomaan Breaking Bad -sarjaa. Kyseinen sarja on aivan loistava ja ehdottomasti tämän hetken lemppari, vaikka kaikki viiden tuotantokaudet jaksot olen jo katsonut läpi. Breaking Badia ei edes näytetä Suomen televisiossa, vaikka kyseinen sarja on huippusuosittu ympäri maailmaa.

Pienenä vinkkinä, että Netflixin voi kuka tahansa antaa lahjaksi ystävälleen. Osoitteesta www.netflix.fi/gift voi valita lahjaksi tunnuksia alkaen yhdestä kuukaudesta. 

netflix

breakingbad
LifestylePopcorn
image: Netflix

Ainiin, muistitte varmaan, että mainitsin postauksen alussa arvonnan.

Haluan palkita blogini säännöllisiä lukijoita, eli tämä jouluarvonta on avoin ainoastaan lukijoille. Jos haluat osallistua kisaan, voit aina liittyä lukijakseni Bloggerin, Bloglovinin tai Blogilistan kautta. Palkintona on kuuden kuukauden ilmaisen Netflixiin käyttöön oikeuttava koodi. Palkinto on mielestäni niin mukava, että halusin omistaa tämän vain ja ainoastaan teille lukijoille kiitoksena. Osallistumisaikaa on reilu viikko, eli arvon voittajan 16.12, jotta voittajalle jää aikaa katsella lempiohjelmia joulun pyhinä. Muistakaa osallistua arvontaan siis viimeistään 15.12.2013!

Säännöt:
1. Ole lukija
2. Keksi itsellesi nimimerkki ja kirjoita kommenttiin esim. kauanko olet seurannut blogiani
3. Jätä kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi

Netflix muuten tarjoaa yhden kuukauden ilmaisen kokeilun palvelulleen. Jos siis voitto napsahtaa kesken tuon kokeilun, niin sittenhän Netflixistä saa nauttia yhteensä seitsemän kuukauden ajan. Nyt vain äkkiä jättämään kommenttia tämän postauksen loppuun, niin olette mukana arvonnassa. Onnea vielä kaikille tasapuolisesti!

t. Enni

Postaus toteutettu yhteistyössä Netflixin kanssa.

Kommentit

 1. Joo tämä onkin kiva arvonta! Viime keväänä tuli Ruotsissa vaihdossa ollessani katsottua Netflixiä niin ahkerasti, että taisin katsella kaikki Gossip Girlin ja Sons of Anarchyn tuotantokaudet :D Ja tietysti vielä elokuvia päälle.

  Tätä blogia olen ehkä vuoden verran lukenut tai jotain ainakin sinnepäin! Sähkis on rositaw27@hotmail.com.

  VastaaPoista
 2. olen seurannut blogiasi siitä tradetrackerin gaalaillasta lähtien :D

  so_fia1@luukku.com

  VastaaPoista
 3. Moi Enni :-) Kiva arvonta! Mä luen sun blogia, myös kuumeessa! Oon ollu lukija ihan ensimmäisestä postauksesta lähtien. Nimimerkki voisi olla vaikka Hupsuli. Sähköpostiosoite on hanna.oinonen@gmail.com. Heippa! <3

  VastaaPoista
 4. mukana NYT ja olen joskus muutamna kerran "salaa" lukenut mut nyt on virallinen!,,. laattamies42@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Kiva arvonta. Olen seurannut blogiasi tämän vuoden alkupuolesta lähtien.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Vau, mukana! Ehkä vuoden verran oon seuraillut sun blogia, vaikee sanoo kun oon kuitenkin lukenut melkein kaikki vanhatkin postaukset :)

  hassutellen@gmail.om

  VastaaPoista
 7. Oon ollu lukia varmaan puolisen vuotta (:
  jesuun@gmail.com
  (:

  VastaaPoista
 8. mukava arvonta :)
  Olen lukenut blogiasi kesästä asti.

  Terzie@netti.fi

  VastaaPoista
 9. Eka kertaa luen blogiasi. Luen toistekin :-)
  t: fisunen (fisunen@gmail.com)

  VastaaPoista
 10. Huh tää on tosi kiva arvonta! Oon seurannu blogiasi reilu puoli vuotta, noin 4kk sitten liityin lukijaksi. :)

  VastaaPoista
 11. Bloglovinin kautta seuraan :) ja oon seuraillu blogias alkusyksystä asti!

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Vitsi taas ihan älyttömän kiva arvonta! Kauankohan mä oon tässä roikkunu, varmaan joku puolisen vuotta!

  ooonavv@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Olen ollut lukija viime kesästä asti. En vain osaa kommentoida tähän blogilistan kautta, mutta sitä kautta siis seuraan :) Tässä samalla voisin huutakin apua jos joku osaisi tähän vastauksen kertoa, tuntuu niin tyhmälle koska se on varmaan ihan yksinkertainen juttu jota en ole vain tajunnut!

  Netflix on kyllä tosi mielenkiintoinen tapaus, olen monesti harkinnut sen hankkimista mutta vielä ei ole tullut tutustuttua. Saattaisi hyvinkin tulla tarpeeseen pitkän joululoman ja sitä pian seuraavan mammaloman myötä :)
  mytty83@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Nyt en ihan ymmärtänyt mitä tarkoitit blogilistan kautta kommentoimisella? Voithan aina jättää kommentteja tänne nimimerkillä. Blogilistan tunnukset eivät kai käy, jos sitä tarkoitat. Ainoastaan Googlen on tunnistettu...

   Poista
 14. parisen kuukautta.

  x_unrated at hotmail.com

  VastaaPoista
 15. olen melkein vuoden seurannut. mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Voi kuules Netflix saat ihan hyvin tulla mun kotiin. Sinun kanssa voisin katsella vaikka Doctor Who:ta :) Tervetuloa. annisuvi@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Löysin juuri blogisi eli uutena lukijana ilolla arvonnassa mukana. Orange is the new black oli muuten todella hyvä sarja, kuten Hemlock grovekin. :)

  tiia68@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Oon seuraillu varmaankin jo parisen kuukautta! :--) Tosi kiva arvonta!

  jenna-kettunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Oijoi mun on pitäny jo niiinniin pitkään hankkia netflix ja tää ois ihana joululahja :---)!! Ennidream@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Oi tämä olisi niin kiva juttu :) Olen hankkinut nopeamman nettiliittymän ja on ollut tarkoitus hommata Netflix, mutta se ei kai onnistu ilman luottokorttia...?

  Olen lkenut blogiasi aika pitkään, en ole ihan varma kaunko :) Hyvässä seurassa aika kuluu nopsaa... Inspiroidun kauniista kuvistasi ja blogisi on just hyvän maanläheinen <3

  Iduska/ apinanpaivakirja@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en ole ihan varma, kun en ole itse sinne rekisteröitynyt. Mutta joo se ilmeisesti vaatii luottokortin.

   Poista
 21. tää on tosi hyvä arvonta! meille 7 henkilöisellekkin perheelle.. Oon seurannut blogia melkein vuoden!

  annikapakkanen@gmail.com

  VastaaPoista
 22. oon seuraillu syksystä saakka :)
  dacoconutt@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Oon seuraillu blogiasi kohta vuoden, mutta liityin lukijaksi pari kuukautta sitten :-)

  martina.koistinen@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Oi tuo Päättymätön tarina oli yks mun lapsuuden lempileffoista! Sun blogia oon lukenu vuoden 2011 alusta (piti mennä selailemaan vanhat postaukset läpi, kun ei muuten ois muistanu) :D

  ssenjah@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Pari kuukautta olen jo seuraillut! Mä rakastan Netflixiä koska sieltä löytyy kaikki mun lempparisarjat, kuten GG, se huono puoli vaan ettei mulla ole tunnuksia kyseiseen palveluun :-D
  karozeewa@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Muutama kuukausi ainakin on tullut seurailtua :P
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Oi että kiva arvonta, kyllä pitää osallistua :D
  Tätä blogia on muistaakseni sellaset 1 vuos tai vähän alle tullu seurailtua:)

  ida.ahlfors@windowslive.com

  VastaaPoista
 28. Olen ollut innokas lukija siitä asti kun eksyit jättämään polkusi blogiini. Eli parisen kuukautta varmaan :)

  tellimaria (ät) gmail.com

  VastaaPoista
 29. Olen lukija..
  Hannu Hanhi arvonnassa mukana.
  tapahola@luukku.com

  VastaaPoista
 30. Mukana arvonnassa :)
  Olen seuraillut blogiasi muutamien kuukausien ajan. Liityin nyt lukijaksi.
  Tuo Netflix olisi kyllä ihana joululahja ystävälle.
  hejovu(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 31. Lukenut blogiasi nyt jo reilun vuoden ja olit ensimmäinen blogi jota aloin seuraamaan! Erityisesti kiitosta siitä että jaksat päivitellä niin tiuhaan! Mukavaa joulunaikaa!

  Ja tietysti netflix mieltä lämmittäisi, joten mukana arvonnassa!

  pekkarinen.johanna@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla, kiitos ja hauskaa joulunaikaa myös sinulle!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös