VERSACE

Kävin hakemassa oman joululahjan itselleni tänään. Oi ne on niin nätit, vaikka aika klassisella linjalla mennäänkin, sillä yleensä tykkään käyttää myös Ray-Ban Wayfarer -mallisia arskoja. No koska sain Instrumentariumiin lahjakortin Indiedaysin kautta, ja koska lahjakortti piti käyttää ennen joulua, oli selvä homma, että vahvuukselliset aurinkolasit oli hommattava juuri nyt. Koitin liikkeessä Ray-Banejakin, mutta ei sieltä löytynyt sopivaa mallia. En ole ennestään omistanut ikinä vahvuuksellisia aurinkolaseja, joten aika sokeana ollaan siis menty kesä toisensa jälkeen. Vaan eipä enää, kiitos uusien Versacen lasien.

Tilasin siis mahdollisimman isot silmälasit tummimmilla kehyksillä. Linssit maksoivat 90 euroa, joka oli mielestäni aika hyvä hinta, kehyksille jäi lahjakortin jälkeen muutama kymppi hintaa. Kyseessä oli Versacen tämä kehysmalli, kultaisen värisillä yksityiskohdilla tietysti.

IMG_5426 copy
IMG_5433 copy
IMG_5425 copy

Täytyy sanoa, että lasit näyttivät kapeammilta läpinäkyvillä linsseillä. Oli siinä oma työnsä miettiä mitkä kehykset tulisivat lopulta sopimaan tummien linssien kanssa, sillä omistan muutenkin kapeat kasvot ja vain muutama hyvä kehys valikoitui lopulta kolmen parhaan joukkoon. Todennäköisesti eräs halvempi kehysmalli olisi ollut lähes identtinen näiden kanssa, mutta otin lahjakortista kaikki hyödyt irti.

Hieman mulla tulee näistä mieleen Keanu Reeves Matrixissa (mitään hajua miksi), enkä tiedä kuinka hyvä juttu se on. Ehkä kesällä pieni päivetys ja surffitukka auttavat asiaa sitten, kun näiden lasien käyttö on ajankohtasta. Jos aurinkolasit olisivat olleet vielä massiivisemmat myös pituussuunnassa, niin ehkä ne eivät näyttäisi ihan samalta. Tosin, kyllä ne on hyvät näinkin. Jos olisi leveämpi pää, niin... No kaitakasvo, no can do...

Toivottavasti näille ei käy samalla tavalla kuin mun viimeksi hankituille laseille, eli Thor löytää ne ja puree rikki. Siis tää tyyppi, jonka herätin yksi aamu tällaisesta asennosta:

Pitää pistää visusti piiloon.

IMG_5309 copy

Nyt rullaamaan sushia iltapalaksi. Hauskaa iltaa kaikille!

t. Enni

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös