Toivejoululahja: ELLE-lehti

Nyt on taas se aika vuodesta, kun lahjojen antaminen tulee olemaan ajankohtaista. Vaikka aion tänä jouluna pysytellä hyvin maltillisessa listassa ja toivoa lähinnä sukkia ja teetä, voisi lehtitilaus olla taas kiva juttu. Muistan ainakin hyvin viime kevään pitenevät päivät, jotka vietin Olivia-lehtieni kanssa. Viime jouluna sain lahjaksi viisi numeroa Olivia-lehteä*, mutta tänä vuonna voisin kokeilla pitkästä aikaa jotain muuta naistenlehteä, kuten vaikka ELLEä. Se voisi olla ihan kivaa vaihtelua esim. siksi, että edustin itsekin lehdessä tänä vuonna... Eikä se varmaan ole mikään yllätys, että kyseessä on laadukas lehti täynnä muotia ja kauneutta.

Olen nyt selannut läpi eri alennuksia ja löytänyt pari aika edullista vaihtoehtoa. Alla näkyvässä bannerissa on mainittu paras löytämäni tarjous, joka pitää sisällään viisi numeroa ELLE-lehteä hintaan 19,90 €. Tilaajalahjana saa L´Occitanen ihonhoitosetin, jonka arvo on noin 40 euroa. Kyseessä on kestotilaus, mutta tilauksen voi keskeyttää vaikka heti ensimmäisen lehden saapumisen jälkeen. Näin tein viime vuonnakin heti tammikuussa. :)


Olivia-lehdenkin tarjous* voisi sinäänsä olla ihan kiva vaihtoehto, mutta tarjous koskee vain kolmea lehteä. Olivia-lehti oli viimeksi todella hyvää luettavaa, sillä se sisälsi sopivassa suhteessa muotia, meikkejä ja pidempiä artikkeleita. Jutut olivat mielenkiintoisia ja melko aikuismaisiakin. Lehden kohderyhmään lukeutuvat noin 25-vuotiaat ja sitä vanhemmat naiset ja juuri tälle ikäluokalle lehti tarjoaa eniten kiinnostavia asioita. En silti usko, että mulle tulisi käyttöä tilaajalahjana tulevalle LUMI Evening Duo -pikkulaukulle. Joten joo... kyllä mä kallistun tuohon ylempään tarjoukseen, eli ELLE-lehteen.Meinaatteko te muut antaa läheisimmillenne lahjaksi lehtitilauksen? Kokemuksesta voin sanoa, että se ainakin on hyvin mieluisa lahja. Tuon samaisen bannerin kautta myös FIT-lehteä on tarjolla viisi numeroa parillakympillä. Käykää katsomassa löytyisikö sieltä teille jotain!

Ps. Mun mami toivoo joululahjaksi Deko-lehteä* kuuden numeron verran. Tilaajalahjana on laudeliina. :)t. Enni

*Sisältää syvälinkin

Kommentit

Lue myös