Sydäntenmurskaajat

Täällä perheessäni käydään nyt tiukkaa pohdintaa yhdestä sydämenmurskaajasta... Pentua kutsutaan nimillä Rääpäle, Rääpis tai Räpiskä, koska se oli syntyessään pentueen pienin tyttö. Tiedämme kaikki, ettei pennun pitämisessä ole mitään järkeä, mutta silti tällaisten päätösten tekeminen on yllättävän vaikeaa.

Nyt kuitenkin kuvasin valokuvat ihan sitä varten, että tyttöä tarjotaan uusille omistajille.

IMG_4976_sopy
IMG_4967 copy
IMG_4978 copy

Alempana on Rääpiksen sisarus, joka edustaa ulkonäöltään taas enemmän villakoiraa. Lopussa vielä Rääpäle, joka muistuttaa ulkonäöltään hyvin paljon Cocoa pienenä. Ainoastaan turkki on pidempi.

IMG_4957 copy
IMG_4952 copy
IMG_4973 copy

No eiköhän päätös ole kuitenkin tehty ja kaikki pennut lähtevät uusiin koteihin noin kuukauden kuluttua.

Loppuun piti vielä kysäistä, että mitä mieltä olitte eilisestä lahjaideapostauksesta? Ette varmaan usko, mutta postauksen tekemiseen meni yhdeltä istumalta yli kolme tuntia! Ajattelin vain, että jos se oli teidän mielestä mielenkiintoinen, niin ehkä joskus tulevaisuudessa jaksan väsätä vastaavan uudestaan. Esim. ihan vaikka siitä näkökulmasta, mitä poikaystävä voisi hankkia tyttöystävälleen... ;)

Postauksen teko oli hauskaa, ei siinä mitään. Yllätyin itsekin vain siitä, miten kauan tuotteiden etsiminen lopulta kesti. Oma poikkis istui vieressä ja hyväksytti (lähes) kaikki tuotteet, joten voitte siis olla ainakin varmoja, että ihan käypiä lahjaideoita ne olivat.

t. Enni

Kommentit

 1. Oi kun söpöjä nuo pennut <3 tässähän tulee ihan pentukuume kun noita kuvia katseli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) no niin on! Voi ei, pentukuume on paha juttu! :DD

   Poista
 2. Voisin ottaa molemmat! :D Mitä söpöliinejä ne ovatkaan ja vielä niin pieniä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös