Saatoin poiketa aleostoksille

Jestas, että oli synkkä aamu. Heräsin jo kahdeksalta (vaikka oli vapaapäivä), joten päätin lähteä aikaisin kohti Helsinkiä. Ajattelin, että tänä vuonna mä selviäisin siitä Zarasta, joten kehitin muutaman hyvän keinon järjen säilyttämiseksi aleryysiksissä.

IMG_6373 copy
IMG_6364 copy

Heti liikkeeseen astuessa ahdistuin ihan suunnattomasti, mutta päätin, että kuljen kaupan läpi rauhassa ja keskittyisin vain vaatteiden selailuun. Kun näin sovituskoppiin vievän jonon, päätin, että sinne en ainakaan mene. 

Sääntö nro 1: Sovituskoppi = NO!

Tämähän myös tarkoitti sitä, ettei aikaa kannattanut tuhlata mekkojen katseluun. Pidin kyllä silmäni auki mustan kynähameen osalta, mutta koska sellaistakaan ei osunut silmiini, vältyin kokonaan sovituskoppijonolta.

Lopulta olin onnistuneesti kiertänyt koko kaupan läpi ja käsissäni oli varmaankin seitsemän eri takkia, kengät (ah rakkaus) ja neuleita. Päädyin sovittamaan vaatteita yläkertaan miesten osastolle, sillä alakerrassa jokainen peilinurkkaus oli varattu. Yläkertahan oli lähes tyhjä, ainakin mitä lähempänä lastenvaateosastoa oltiin. Sain siinä pariinkin otteeseen peilailla ja sovitella takkeja rauhassa ja tehdä pari paluukierrosta alakertaan. Neuleidenkin sovitus onnistui aika kivuttomasti, ei kukaan edes tainnut katsoa. :D

IMG_6375 copy

Alakerran kassoille oli todella pitkä jono, mutta onneksi lastenvaateosaston kassa veti nopeasti, sillä myyjiä oli kaksi. Kävi muuten vielä niin, että ensimmäisen kassaselviytymisen jälkeen olin jo menossa ulos kaupasta, kun näin, että myyjä toi samanlaisen jo ostamani paidan pienemmässä koossa nenäni eteen. Onneksi Zaralla on alennustuotteissakin vaihto-oikeus, joten jonotin uudestaan lastenvaatekassalle ja vaihdoin neuleeni pienempään kokoon. Jonottamiseenkin meni alle viisi minuuttia, ei paha.

Päivän myötä kävin läpi varmaan kymmenen liikettä, mutta en kuitenkaan löytänyt mitään ihan suunnattoman kivaa. Lopulta päädyin Citycenterin Vero Modaan, koska olin nähnyt siellä kivoja paitoja syksyn mittaan. Siellä oli ihan hyvät alennukset, joten ostin kolme erilaista neuletta. Nyt kun mietin, niin ehkä yksiväriset neuleet olisivat olleet vähän järjevämpiä pidemmällä tähtäimellä, mutta eivät nuo neuleet kuitenkaan kalliita olleet, about kympin kappale. Verrattuna Zaran alennushintoihin nuo olivat niin sanotusti sikahalpoja.

Puuteri oli ainoa ostos, joka mun piti hankkia joka tapauksessa. Katselin sitä Gina Tricot:ssa, mutta sinnehän se sitten jäi vahingossa...

IMG_6388 copy
IMG_6378 copy

Päivän päätteeksi suuntasin Citycenterin Crafts by India -liikkeeseen tuhlaamaan lahjakorttini blogisynttäreiden kunniaksi. Minun pikkuinen on jo kolme vuotta!

Ajattelin, että nyt tai ei koskaan, hommaan itselleni "synttärilahjaksi" 100% kašmirvillaisen pashmina-huivin. On muuten pehmeä! Jos haluat lukea lisää pashmina-huiveista, niin kurkkaa tämä aiempi kirjoittamani postaus. Huivit olivat alennuksessa Crafts by India -liikkeessä (n. 75 euroa), joten sain valita itselleni lahjakortilla vielä jotain muutakin. Päädyin hopeiseen sormukseen, sillä se muistutti vähän ihailemaani Kalevala Korun Kiviaarteistoa -sormusta.

Jotain mun piti vielä tähän loppuun mainita, mutta unohtui. Ehkä se oli jotain blogisynttäreihin liittyvää... En kuitenkaan lähde tekemään mitään pitkää yhteenvetoa, sillä vuosi on ollut joka tapauksessa kaikin puolin mahtava, enemmän kuin edes uskalsin unelmoida. Siispä lyhyesti yhteenveto kuluneesta vuodesta: Täydellinen! Kiitos kuuluu myös teille lukijat, sillä te olette ihan parhaita! <3

t. Enni

Kommentit

  1. Mä olen haaveillut kunnollisesta pashminahuivista jo ikuisuuden! Ikinä ei vaan alet osu kohdalle :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuolla on nyt ale! Silkki-pashminasekoitehuivit olivat myös alessa ja ne olivat lähtöhinnaltaan 75 euroa muistaakseni. Eihän niille sitten jää enää kovin paljoa hintaa. Mutta on se kyllä pehmeä huivi!

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös