Red Lips

Itselaukaisijalla ja 50 mm objektiivilla asukuvien ottaminen on aikamoinen haaste, sillä en edelleenkään tiedä missä se mun vuosia vanha jalusta on. Se on ollut hukassa noin viisi vuotta... Alan jo epäillä, että se on hävinnyt kokonaan. No joka tapauksessa, koska jalustaa ei ole, näistä tuli enemmän fiiliskuvia.

Ensimmäiseen kuvaan tallentui erikoisen maaginen hetki. En tunnista itseäni kuvasta.

IMG_4576 copy
IMG_4588 copy
IMG_4655 copy

Oikeastaan tämän päivän asu onkin vasta huomisen asu. Tällä tavalla säästin tilaa repussa, sillä puin huomisen vaatteet päälleni jo tänään ja pyöräilin toiseen yöpaikkaani reppu selässä. Koska illan ohjelmaan kuului sali ja tällä hetkellä tuijotan telkkaria kotiasussa, odottaa tämä asu huomista. Tosin saa nähdä kuinka paljon siitä on iloa huomenna koulussa, sillä luennoilla on yleensä aina niin kylmä, että hengaan suurimman osan päivästä takki päällä.

Kuviin kokeilin vähän erilaista meikkiä kuin yleensä. Tein aika tummat silmät pelkän varjostuksen avulla ja lisäsin ihan vähän punaista huulipunaa huuliini. Näköjään meikkasin vähän hämärässä, sillä mun tarkoituksena ei ollut tehdä ihan näin vahvaa silmämeikkiä, vaan keskittyä enemmänkin huuliin. En laittanut huulipunaa edes mitenkään erityisen reippaasti. Vaan heti, kun lisään edes vähän huulipunaa, se erottuu todella selvästi. Ehkä se johtuu siitä, etten yleensä käytä näin räikeitä värejä. Enkä toisaalta vieläkään ole ihan varma sopiiko kirkkaanpunainen / pinkki väri huulilleni. Yleensä käytän vaalean persikkaisia ja vaaleanpunaisia huulikiiltoja, jotka ovat vähän turvallisempia valintoja.

IMG_4654 copy

Kuvissa mulla oli pitkästä aikaa päällä Reserved-merkkinen pitsipaita. Se on muuten ihana, mutta alemmasta kuvasta huomaa miksi yleensä välttelen trikoita. Hullusti ryppyjä! Kesällä paita muutenkin menisi näin ilman alustoppia, mutta nyt talvella... Hrr kävin sittenkin hakemassa paidan alle lämpimän topin.

IMG_4621 copy
IMG_4616 copy


Mitä muuten pidätte korusta? Sain sen
Nälkäpeli - Vihan Liekit -gaalanäytöksen yhteydessä Glitteriltä. Mä ainakin olen ihan hulluna tuohon koruun. :)

t. Enni

Kommentit

 1. No sopii pinkit huulet! Mulla taas on päinvastainen ongelma, kaikkia punia saa tahkoa ja tahkoa ja silti tuntuu että mitään ei näy... (Paitsi Apocalips!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hah aijaa, en ole huomannutkaan :D

   Poista
 2. Tosi kiva koru... alan jopa hiljalleen lämmetä kullalle, vaikka omasta kodista ei löydy yhtään kultaista korua. Ihana tunnelma kuvissa, varsinkin kolme ensimmäistä pysäyttivät. Olen menossa huomenna kampaajalle leikkaamaan tukan, mutta en ehkä näiden jälkee raaski... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Mä olen aina lämmennyt kullan värisille koruille, ne jotenkin hohtavat aivan toisella tavalla ihollani kuin hopeiset!

   Hahaa no raaskit! Hius on vain kasvava luonnonvara. ;) Kiitos <3

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös