OHI ON (ainakin melkein)

Aww tällainen meillä on tällä hetkellä täällä kotona. Kyseessä on Rääpäle, eli kaikista pienoisin pentu ja hänen hurmaavat silmänsä. Rääpäle on kova suustaan, ääni on sellainen krkäuh, eli variksenkin huuto kalpenee tuon rinnalla. Muuten muilla pennuilla on vähän solisevampi ääni, Räpiskä nyt sattuu vaan olemaan tuollainen pieni rakkikoira... :)

IMG_5374 copy
IMG_5395 copy
IMG_5394 copy
IMG_5392 copy
IMG_5377 copy
IMG_5369 copy

Tein pari päivää sitten ihanaa jämäruokaa kaapista löytyneillä aineksilla. Oli tuoretta ananasta, tomaattia, Mustapekka® tuorejuustoa ja hunajamarinoitua broileria. Vielä kun kaapista löytyi tagliatellea oli selvää, että ruoaksi tulisi pastaa. Tuli muuten todella hyvää, sillä jotenkin tuo Mustapekka® tuorejuusto teki pastaan ihanan pippurisen ja kermaisen kastikkeen ja ananas & tomaatti toivat siihen vielä ihanasti makeutta. Yleensä olen vääntänyt samaa sapuskaa Aurajuustolla ilman tomaattia, joten tämä oli pieni variaatio siitä. Aion kyllä tehdä toistekin.

(2 annosta)
4 kerää tagliatellea, keitetään erikseen
300 grammaa hunajamarinoitua broileria
1 iso tomaatti
ananasta
n. 20 grammaa Mustapekka® tuorejuustoa
n. 1 dl pastan keitinvettä

IMG_5364 copy
IMG_5343 copy
IMG_5332 copy

Tiedättekö mitä? Tänään oli mun viimeinen virallinen koulupäivä. Nyt jäljellä on enää opinnäytetyön naputtelu valmiiksi kotoa käsin ja yksi seminaariesitys sitten keväällä. Ihan hullua, sillä en edes ajatellut koko asiaa ennen kuin muutama ystävä otti asian puheeksi. Eihän mulla ole enää mitää asiaa Riihimäelle ja siellä on kuitenkin suurin osa opiskelukavereista. Ja tänään se sitten loppui, toin assapyöränkin jo takaisin Järvenpäähän.

Eli siis... millon on seuraavat opiskelijabilheet...? ;)

t. Enni

Kommentit

 1. aivan ihania nuo pennut! sydän sulaa <3
  ja onnittelut kououn loppumisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Ne on kyllä niin ihania kaikki!

   Kiitos paljon. Nyt se yksi urakka vielä ja sitten se on valmista!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös