Navy Blue

Raitaa raidoilla. Inspiroiduin pitkästä aikaa raidoista ja puin kaapista löytyneitä vanhoja vaatteita päälle. Yllättävän hyvin ne sopivat vieläkin, vaikka molemmat ovat vähän kutistuneet pesussa.

Otin siksi monta kuvaa, että halusin testailla eilen ostamiani aurinkolaseja käytännössä. Mulla oli eilen niistä pieni kriisi, mutta nyt se on jo ohi. Ne eivät olleet ihan niin isot pituussuunnassa kuin olisin halunnut/luullut. Tosin ainahan sitä voi käyttää halpoja H&M:n laseja vaikka kuvissa ja sitten eri tilanteessa käyttää näitä (esim. jos ajaa autoa tai katselee kesällä kaukaisia maisemia)... Nääh mitä mä höpötän, kyllä mä niitä aion pitää, koska tänään mulla onneksi tuli niistä enemmän mieleen Meryl Streep leffassa The Devil Wears Prada kuin Keanu Matrixissa...

Mikä on teidän tuomionne?

IMG_5459 copy
IMG_5457 copy
IMG_5534 copy

Sen jälkeen piti vielä päättää, että tukka auki vai tukka kiinni ja päädyin jälkimmäiseen vaihtoehtoon.

IMG_5522 copy
IMG_5487 copy
IMG_5488 copy
IMG_5475 copy

Näin siis lähdetään kouluun kuuntelemaan opinnäytetyöseminaaria ja tekemään ammattikorkeakoulun toivottavasti viimeinen tentti ikinä. Jee!

t. Enni

Kommentit

 1. Hahaha, todellakin tulee enemmän Meryl Streep/devil wears prada mieleen kuin Keanu Reeves! :D Hyviltä ne näyttää, niinkuin säkin näissä kuvissa! Nyt kun ei olekaan niin talvista olen itsekin käyttänyt aika paljon raitapaitoja, vaikka normaalisti miellänkin ne enemmän kevät/kesävaatteiksi. Samoin on käynyt nahkatakkejen kanssa. Jotain hyvää tässä lumettomassa talvessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D:D ihana kuulla! Jee kiitos <3

   Mulla on ihan sama, eli raitapaidoista tulee mieleen kesä! Mutta joo, nää on näitä lauhan sään hyviä puolia. Olis silti edes jouluks voinu tulla lunta :'(

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös