Kokemuksia Maylash-ripsiseerumista ja alennuskoodi

Sisältöyhteistyö: Maylash

Muistatteko, kun jonkin aikaa sitten kirjoittelin Maylash-ripsiseerumista kisan yhteydessä? Sisko on nyt ahkerasti käyttänyt tuotetta vajaan kuukauden ajan ja tulokset ovat seuraavanlaiset. Ainakin siskon mielestä muutosta on havaittavissa ja ovatpa jotkut hänen ystävänsäkin olleet näkevinään ripsissä jotain erikoista, ainakin kun ripsissä on ollut ripiväriä.

ennenjalkeenmaylash
IMG_5286 copy

Ripsasin kanssa eron kyllä huomaa ihan selvästi. Aikamoiset räpsyttimet! Ei siis ihme, että menin pyytämään itselleni vielä yhden oman Maylash-seerumin, koska alkoi vähän kuumottaa nämä tulokset... Kuulemma tässä ei edes ole paljoa ripsaria, vain pari kerrosta. S sanoi, että kun hän ennen yritti tehdä tuuheita ripsiä, jäivät ripset aina lyhyiksi. Nyt kuulemma ripset saa tätäkin tuuheammaksi helposti ja pituus pysyy pitkänä ilman, että ripsistä tulisi paakkuiset. S myös kertoi, ettei alempiin ripsivärikuviin ole taivutettu ripsiä. Ripset tuntuvat taipuvan ripsivärin mukana ihan itsestään ja osuvat välillä kulmaluuhunkin.

Jestas...

Täytyy sanoa, että olen aina ollut seerumien suhteen melko skeptinen, mutta kyllä mäkin olen huomaavinani näissä tulosta. Luin eräästä blogista vähän vastaavanlaisesta tuotteesta ja siinä nuo vaikutukset olivat kaikki niitä, mistä siskoni on myös puhunut. Ripset eivät siis ehkä ilman meikkiä näytä niin pitkiltä, mutta ripsarin kanssa tulos korostuu. Ripsiväri tarttuu kuitenkin koko ripsen pituuteen ja näin ollen hyvin vaaleat ripsen päätkin tulevat värjättyä.

IMG_5273 copy
IMG_5266_2
maylash

Sellaisia terveisiä tuli Maylashilta, että he haluaisivat arvonnan päättymisen kunniaksi tarjota lukijoilleni -10% alennuksen Maylash-seerumista. Tuote on tällä hetkellä myynnissä verkkokaupassa kampanjahinnalla 69 euroa (norm. 99 euroa), josta siis saa vielä tuon alennuksen! Jos tuote kiinnostaa, niin nyt on paras aika hommata se.

Alennuksen saatte verkkokaupasta koodilla: enninkengissa

Tuolla se tyyppi nyt peilailee ja lisäilee mascaraa. Kyllä ripsipidennyksetkin kohta kalpenevat noille...

t. Enni

Postaus toteutettu yhteistyössä Maylashin kanssa


Lue myös / Read also


Kommentit

 1. tuo ripsiseerumi on kyllä tosi tehokasta! omatkin ripset on kasvaneet ihan kiitettävästi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo arvaa ootanko et pääsen nyt testaamaan ite!! :D

   Poista
 2. Hei olisi kiva kuulla mitä tuo ripsiväri oli, näyttää hyvälle. :)

  t. Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. L'oreal voluminous 5x. Myös mun kestosuosikki parhaalla hinta-laatusuhteella. :)

   http://www.enninkengissa.fi/2011/07/top-10-awards.html?m=1

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös