Katsaus vuoteen 2013

Olisiko aika tehdä pieni katsaus munkin kuluneeseen vuoteen? Miten ihmeessä huomenna voi olla jouluaatto? 

Tammikuu:

Alkuvuosi meni aika nopeasti ohi, eikä mulla ole siitä muistona edes paljoa kunnollisia kuvia. Asuin tuolloin vielä Riihimäellä ja kävin arkipäivisin ryhmäliikuntatunneilla niin paljon kuin oli mahdollista. Muuten siis istuin sisällä ja katselin telkkaria. Ehkä siksi mulla ei ole tullut ikuistettua tuota aikaa kovinkaan paljoa.

tammi

Helmikuu:

Helmikuussa kävin S:n luona Espanjassa. Reissu oli ihana ja mieleni tekisi lähteä uudelle reissulle pian. Harmi, ettei kukaan enää asu Espanjassa, eikä Fuengirolaan pääse noin vain.

helmikuu2
IMG_5558 copy

Maaliskuu:

Alkukeväästä kävin ensimmäisissä blogitapahtumissa ja tutustuin niiden kautta mm. Valtteriin, Heidiin, Jasminiin ja Saijaan.

maaliskuu1
IMG_6756
IMG_6675

Huhtikuu:

Huhtikuussa alkoi tapahtua, verraten siihen, että alkuvuosi oli mulla aika hämärän peitossa. Tässä kuussa kävin Viking Grace -laivalla tekemässä mainosta Elleen. Kokemus oli yksi elämäni ikimuistoisimmista, ei siitä mihinkään pääse. Vielä kun sain mukaan parhaan ystäväni, voitte kuvitella, että kyseessä oli kiva reissu. Kiitos tästäkin kuuluu rakkaalle blogiharrastukselleni. 

Sitä ruoan ja juoman määrää...

huhti_kollaasi
huhti

Toukokuu:

Toukokuussa kokeilin taas pinkkiä väriä, sillä Ellie Gouldingin keikalle piti valmistautua asianmukaisesti. Tuo keikka... Dääm jos missasitte! Pitää vain toivoa, että Ellie tulee taas pian keikkailemaan Suomeen!

touko5
toukokuu6

Tässä kuussa katsoin vähän kateellisena bf:n urheilukenkäkokoelmaa ja päätin, että hankin jossain vaiheessa lenkkarit. Päätin myös, että nyt täytyy päästä kesäkuntoon, tai ainakin johonkin kuntoon. Siitä syystä tein tunnollisesti koko kevään Kesäkuntoon 2013 haastetta.

touko4
touko3

Toukokuussa kävin vielä juhlistamassa Citycenterin avajaisia. Luojan kiitos osallistuin tapahtumaan, sillä sittemmin olette ehkä huomanneet, että tämä pieni visiitti avajaisissa johti kivaan yhteistyöhön blogin ja Citycenterin välillä.

Toukokuun puolella lähdin Espanjaan viettämään kesälomaa.

touko_kollaasi

Kesäkuu:

Espanjassa siis oltiin ja muiden aktiviteettien ohella vietettiin S:n ylioppilasjuhlia. Löysin kevään aiemmalla reissulla siskolle täydellisen YO-mekon, jonka hän sitten puki päälleen valmistujaisiinsa. Mä satuin löytämään oman juhlamekkoni pari päivää ennen juhlia Blancosta muistaakseni 10-20 eurolla. Korkkarit (ihan törkyhuonot jalassa btw) olivat Dunnesista. 

kesa2

kesa

Kesäkuun alussa palasin Suomeen ja aloitin työharjoittelun HAMKissa. Työnkuva oli mielenkiintoinen, reissasimme työparin kanssa ympäri Hämettä ja kuvasimme HAMKin toimipisteitä.

IMG_4361 copy
P1030207 copy

Heinäkuu:

Ja koska juhlia ei ikinä voi olla liikaa, piti yhdet ylioppilasjuhlat järjestää vielä täällä kotisuomessakin, että kaikki pääsivät juhlimaan sankaria. Tässäpä siis sen päivän asua, ehkä olin vähän liian sinivihreä...


heinakuu2

Vaan sitten se tapahtui: Elämänmuutos, jos sen vaikka niin haluaa muotoilla. Tämä tyttö puki nimittäin lenkkarit jalkaan ja alkoi opetella juoksemista! Reilun kuukauden päästä juoksin eräällä lenkillä muutamaa sataa metriä vaille 10 km, joka oli mielestäni ihan hullu saavutus munlaiselle noob-juoksijalle.

heinakuu3
heinakuu

Elokuu:

Elokuunkin sain lomailla ihan kokonaan. Koko elokuun ajan juoksin kolme kertaa viikossa lenkkejä ja kävin pari kertaa viikossa salilla. Kävin myös Aussien & Summer Heatin järjestämässä blogipäivässä ja tutustuin taas moniin uusiin ihmisiin.

elokuu6
elokuu3

Elokuun loppupuolella pääsin kokeilemaan ripsipidennyksiä. Tykkäsin niistä ihan älyttömästi ja pitäisin niitä vieläkin, jos silmäni eivät reagoisi niihin. Ainakin tällä erää olen pelkästään omilla ripsilläni, että voisin vielä joskus tulevaisuudessa kokeilla pidennyksiä.

elokuu2

Elokuussa kehitin itselleni addiktion pestoon.

elokuu

Syyskuu:

Koulun alkaessa ramppasin aluksi lähes jokaisena päivänä Helsingissä, sillä kirjoittelin ja kuvasin Citycenterin Hintahurrikaanin tapahtumia blogiini. Syyskuussa ilmestyi myös se ELLE, jossa minä ja ystäväni olimme.

syyskuu1
syyskuu

Sitten tuli syksy.

syys5

Lokakuu:

Koulun ensimmäinen loma tuli nopeasti, vaikka nyt tuntuukin, ettei tästä Lontoon reissusta olisi vielä edes pitkää aikaa. Kävin Lontoossa ensimmäistä kertaa elämäni aikana ja pidin kovasti, vaikka ihmisiä olikin todella paljon. Reissulta ostin Coccinellen laukun Bicester Village -outletista.

lokakuu3
lokakuu6
lokakuu1

Kun loma loppui ja tulin takaisin Suomeen, tein taas paljon yhteistöitä Citycenterin liikkeiden kanssa. Studio25:sta bongasin unelmieni mekon, joka sitten olikin omassa koossani loppu joka ikisestä sitä myyneestä liikkeestä. Harmittaako siis vähän, että bongasin melkein identtisen Lipsyn mekon Lontoossa..? 

lokakuu_kollaasi

Ainiin, melkein unohtui TradeTrackerin gaala, jossa tutustuin järvenpääläiseen Sofiaan!

lokakuu9

Marraskuu:

Kuukausi vaihtui ja täytin vuosia. 25 mittarissa, huuh.. Podin viime kuussa pientä ikäkriisiä, koska mun mielestä rypyt alkoivat jo näkyä. Muut sanoivat, että turpa kiinni, joten lopetin ikäkriisissä kierimisen. Nyt on taas ihan hyvä olla, eikä ne rypytkään vaivaa. :)

marraskuu00
 
Marraskuussa olin mukana VAASANin kampanjassa ja tein Olive-pitsaa. Samaten juhlin Inspiration Blog Awardseja Heidin ja Marian kanssa. Nää on justiinsa näitä loppuillan kuvia, mitä ei saisi ikinä näyttää kenellekään...

Ja tietysti marraskuussa Coco sai pennut!

marras1

Kävin myös testaamassa elämäni ensimmäistä suihkurusketusta (miksi tämä kuva oli täällä joukossa?!).

marraskuu0

Joulukuu:

Eniveis nyt eletäänkin jo joulukuuta ja meidän perheessä asuu tällä hetkellä seitsemän koiraa! Kaikki kutsuu mua kasvattajaksi, eli pennut ovat aika paljon mun vastuulla. Onneksi enää ei ole luentoja, joten mulla riittää aikaa pennuille. Niinpä me ollaankin joka päivä leikitty ja kuunneltu musiikkia. Tänään oli muuten pentujen ensimmäinen kylpypäivä. :)

joulukuu
joulukuu_parikka

Nyt kuusen alla odottaa tällainen paketti. Vähän jännittää huominen jouluaatto, vaikka tiedän jo, mitä paketti sisältää. Tällainen oli mun vuosi 2013! :)

Hauskaa joulua kaikille!

t. Enni

Kommentit

 1. Ihana vuosikatsaus ja ihana Enni!! <3 Todella kauniita kuvia :)

  VastaaPoista
 2. tosi kiva postaus Enni! :) & oli niiiin kivaa seurata sun kehittymistä juoksuharrastuksessas! Ehkä mäkin sit ens kesänä.. on mulla ainaki se sun vinkkaama sovellus jo valmiina kännykässä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosi kiva kuulla :) Nyt on juoksu jäänyt vähän vähemmälle, kun tuli lumet ja sitten on satanut koko ajan. Ajattelin, että jatkan sitä sitten kun säät sallivat, mutta näyttää kyllä, että tässä joulukuussakin olisi ihan hyviä juoksupäiviä! No mutta joo viimeistään ensi keväällä, kun taas on tavoitteena kesäkuntoon. Jo muutaman kuukauden juoksun jälkeen kyllä huomaa eron ulkonäössä!!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös