Jouluaaton asu

Ihanaa joulupäivää kaikille! Miten teidän joulunne sujui? Mä olen ainakin ihan ähkyssä kaikesta syömisestä... Voitte siis arvata, että illan myötä asukin vaihtui hieman rennompaan. Aamun ja päivän kuitenkin huitelin mekossa, koska jouluna on kivaa laittautua. Yksi tekosyy lisää käyttää mekkoja! 

IMG_5903 copy
IMG_5891 copy
IMG_5956 copy
IMG_5913 copy
IMG_5911 copy
IMG_5945 copy

Tänään ajattelin illalla katsoa jonkun leffan Netflixistä ja viettää muutenkin ihanan päivän tekemättä juurikaan mitään. Itse asiassa naputtelin ihan vähän opinnäytetyötä tuossa aamulla, joten voi siitäkin syystä ottaa ihan rennosti. Sain myös joululahjaksi Nälkäpeli-kirjasarjan, joten saa nähdä miten sutjakkaasti tuo opinnäytetyön kirjoittelu etenee...

Onko kellään muuten tietoa mitä leffaa ne nyt siinä Netflixin etusivulla mainostaa? Olen kaksi kertaa nähnyt siinä erään leffan, jonka nimeksi luulin Pilvikartasto, mutta koska siinä etusivun pienessä tekstissä ei mainittu sanallakaan Tom Hanksia, niin kyseessä ei voi olla sama leffa. Siinä etusivulla vilahti silloin jotain punaisiin huppuihin pukeutuneita tyyppejä..? Miksi en laittanut sitä elokuvaa omaan listaan?!

Eli joku näkee siinä etusivulla jotain huppupäisiä tyyppejä, niin kertokaa sitten sen elokuvan nimi! :)
Edit: Oli se ihan oikea leffa!

t. Enni

Kommentit

 1. Voi mikä ihastuttava kaunokainen tyylikkäässä asussaan! <3

  VastaaPoista
 2. Ompa ihana mekko ! Mistä se on ? Mä rakastan mekkoja yli kaiken ja juurikin ton tyylisiä. Ne on niin helppoja, sopii moneen menoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toi on Hennesiltä! Etsin totakin luoja ties kauan :DD

   Poista
  2. No eipä ole omiinkaan silmiin sattunut tuota mekkoa. Jos olisi niin mulla varmasti olisi tuollainen ! Pitää mennä etsimään. Tosin nyt pitäis yrittää olla vähän vähemmällä törsäämisellä ettei tule ostokrapula. Vajaan viikon päästä ollaan taas Barcelonassa shoppailemassa, vaikka sitten uusia mekkoja :)

   Hyvää uutta vuotta Enni ja kiitos ihanasta blogistasi :)

   Poista
  3. Voi harmi! Mäkään en löytänyt näitä enää netistä! Toivottavasti löydät sen reissusta!

   Ihanaa reissua, hauskaa uutta vuotta ja tuhannet kiitokset sulle! <3

   Poista
 3. Ompa kyllä tyylikäs mekko ja asukokonaisuus! :) Mie pukeudun kans mekkoihin aina kun vain mahdollista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Kaikki tilaisuudet pitää käyttää hyväkseen! ;)

   Poista
 4. Vautsi vau, musta ja nahka toimii aina. Onko tuo veromodan takki? Mulla taitaa olla samanlainen. Tässä asussa on kaikki meikäläisen lempparielementit. Kengät on tietysti kirsikka kakun päälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kiva, että pidit! Takki on viime vuotinen ostos New Yorkerista, mutta joo samanlaisia on näkynyt hyvin paljon muissakin kaupoissa. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös