JEE Vesisade

Vesisade, sua kaipasin ehkä kaikista eniten näin kaksi päivää ennen jouluaattoa! No periaatteessa se ei haitaa, koska mun ei onneksi enää tarvitse matkustaa kouluun tuolla sateessa, vaan hommat hoituvat näppärästi omalta kotikoneelta.

Avasin tänään opinnäytetyöni pitkästä aikaa, sillä viimeksi koskin siihen syyskuussa. Katselin, että joo hommaa on vielä, mutta kaikkiaan työ olikin jo 17 sivun mittainen ja tekstiäkin syntynyt noin kymmenen sivun verran. Vielä pitäisi kirjoittaa kokonaisuudessaan teoriaosuus ja sitten myös käytännön osuus loppuun. Eikä edes ahdista, vaikka hommaa onkin aika paljon jäljellä ja mitä nopeammin saisin työn valmiiksi, sitä parempi se olisi.

Ajattelin nyt lähteä siitä, että kirjoitan sitä vähän joka päivä. Sitten kun alkaa tökkiä, paneudun kunnolla lähteiden etsimiseen. Jätän sen teoriaosuuden ovelasti viimeiseksi. Muita vinkkejä?

IMG_5718 copy

Tähän väliin voisi olla korrektia huomauttaa, että nyt on siis joulukuu ja mulla oli lenkkarit jalassa & reikäpaita päällä. Missä talvi?

IMG_5714 copy
IMG_5742 copy
IMG_5725 copy

Takaisin opinnäytetyöhön: Kiinnostus hommaan on aika hyvä, vaikka välillä tekstin taivuttaminen passiiviin on todella ärsyttävää! Sekin ärsyttää vähän, että olen jo ennestään muuttanut melkein puolet opinnäytetyön teksteistä imperfektistä passiiviin, minkä jälkee vasta kuulin, että oman työn osuuden voisi periaatteessa kirjoittaa myös ihan vain imperfektissä. Ahaa...

Ja äsken sitten menin ja etsin passiivimuodon sanalle: Sataa (?!) = Sadettiin...

Jep. Siihen oli selvästi hyvä lopettaa tämän päivän osuus.

t. Enni

Ps. Pakko sanoa vielä loppuun, että söin eilen ihanan joululounaan, jonka luomujoululaatikot oli ostettu Fazer Amicalta. Lanttulaatikko oli vähän rakeista, mutta porkkanalaatikko ja perunalaatikko olivat ehkä parhaimpia maistamiani ikinä! Suosittelen.

Kommentit

 1. Täällä sataa nyt lunta, jeeee!! Ja maa on valkoinen :)

  Sun tuoreimpaan postaukseen viitaten sulla on kyllä tosi makee oma hiusväri. Et todellakaan tartte mitään raitoja/värjäyksiä ym kun oma väri on noin kauniin vaalea :)

  Ihanaa joulua! xxx Jennie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhyy täällä ei! Kade!!! :D

   Kiitos paljon <3 Ihanaa joulua myös sulle!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös