Fluffy kävi katsomassa kenkiä

Yhtä fluffy kuin on mun paita, tuntuu olevan olokin. No ehkä pörröinen on vähän väärä sana, mutta pöllähtänyt ja unenpöpperöinen kuvaa sitä aika hyvin. Ihmettelen kyllä sitä, miten vähän on lopulta ollut mitään deadlineja koulun suhteen ja silti tuntuu, että olen kypsä kaikkeen. Toisaalta ensi viikolla onkin sitten kolme koetta, että kyllä sitä hommaa sieltä tuleekin. Mulla on kuitenkin ollut todella vähän koulua nyt ja silti väsyttää. Silmät painuvat heti umpeen, kun istahtaa sohvalle.

Aika on kulunut joulukuussa muutenkin niin nopeasti, etten pysy perässä. Melkein jäi huomaamatta sekin, että istuin tänään mun opintojen viimeisellä virallisella luennolla (ainakin toivon mukaan). Ihan järjetöntä... Että insinööriys, täältä tullaan!

IMG_5235 copy
IMG_5251 copy
IMG_5190 copy

Saatoin muuten eilen käydä Helsingissä ja saatoinpa myös piipahtaa Hennesissä ja Bik Bokissa. Saatoinpa vielä vähän tuhlata veronpalautuksiakin sinne. Sieltä siis kuvissakin näkyvä pörröpaita. Niin överi, voi luoja, etten ikinä olisi uskonut pukevani tuollaista paitaa vielä joku päivä päälleni. Mutta onpahan tällä kertaa ainakin lämmin. Myös reissun toinenkin suunnitelma toteutui, sillä lähes kaikki joululahjat muille on nyt hommattu.

Näittekö muuten vielä Pivon tekemää haastattelua meitsistä? Kun mua haastateltiin Pivon sivuille, taisin sanoa sinne: "Olen vähän sellainen, että kun rahaa on, se myös menee." ;) Haha, ehkä mä nyt silti laitan loput palautukset säästöön, vaikka se upea säästökohde onkin vain tuleva kevät ja eläminen.

IMG_5247 copy
IMG_5216 copy

Nauratti vielä Pivon Facebook-sivuilla tämä lausahdus: "Lue Pivon blogista menevätkö Ennin rahat pelkästään kenkiin."

Hehheh...

minnaparikka

Ei siitä pääse mihinkään, kyllä tuossa taitaa olla tämän hetken kaunein kenkäpari. Kiitos, että loit nämäkin kengät, Minna Parikka.

t. Enni

Kommentit

 1. Sinut on haastettu :)
  http://lauraida.blogspot.fi/2013/12/blogihaaste.html

  VastaaPoista
 2. Kengäthän on naiselle aina hyvä sijoitus, Parikoista nyt puhumattakaan!

  http://happy-heels.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköinen tämä paita, tykkään todella paljon :)
  Voitin muuten joskus sen arvonnan, mutta en ole vielä ainakaan saanut kyseistä korua? ;/ Tuli vain mieleen tässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Outoa, hyvä, että ilmoitit, nimittäin sieltä kyllä vastattiin silloin viestiini. Liekö siis eksynyt postissa, mutta välitän tiedon eteenpäin!

   Poista
 4. Ihana pörröpaita! Ja lucky you kun olet jo ostanut melkein kaikki joululahjat.. Minä ostin eilen ensimmäisen :D

  Hei muistaakseni luin sun blogista "style minute labista" missä olit käynyt laittamassa hiukset. Suositteletko? Ja saakohan sinne näin lyhyellä ajalla ajan huomiseksi? Mietin vähän, että voisin käydä laittamassa hiukset viimeisiä pikkujouluja varten.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ;) No onneks tässä on vielä aikaa. Pitäis munkin vielä yksi reissu johonkin ostariin tehdä, niin sitten olis varmaan kaikki lahjat!

   laitoin sulle viestiä blogiis. Mutta joo olen tykännyt ja suosittelen! Pitäis saada lyhyelläkin varotusajalla hyvin aikoja! :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta ja sain ajan huomiseksi, jee :)

   Jepp, onhan tässä vielä aikaa.. Meen ensi viikolla tukholmaan pariksi päiväksi. Ajatus olis saada kaikki joululahjat ostettua sieltä. Good luck vaan mulle, helposti kun siinä vähän hullaantuu kun löytää kaikkee kivaa itselle ja unohtaa ne joululahjat :P

   Poista
  3. Jee kiva!!

   No joo sieltä varmasti löytyy! Haha joo. ;D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös