Twenty-five

Kuten lupasin, tässä kakkukuvia! Sain kuin sainkin jotain muistettavaa tästä päivästä, vaikka suurin osa siitä kuluikin koulussa. Aamu alkoi masentavalla vesisateella ja sitä samaa sadetta ja pimeyttä jatkui koko päivän. No mitä väliä, sillä ravintolakin näytti tunnelmalliselta hämärässä valaistuksessa ja kynttilänvalossa. Samoin kotiin tullessa ulkona odotti lyhty ja kotona mokkapalakakku kera sen yhden kynttilän! Sisko oli leiponut mulle mokkapaloja awww...

Ehkä mä hermoilin turhaan tätä ikää, 25 tuntuu sittenkin ihan hyvältä. On toisaalta hauskempaa olla jo hieman vanhempi, sillä ehkä muakin aletaan pikkuhiljaa ottamaan tosissaan. En silti kyllä pistäisi pahitteeksi, jos baareissa vielä kyselisivät henkkareita...

IMG_1821 copy
IMG_1822 copy IMG_1810 copy

Synttäreiden ansiosta mulla on mm. uusi pipo (kuvassa), kaulahuivi, salmiakkirasioita, käsikoru, kasvonaamio, kynsilakka ja Nokia Lumia 900! Tuota saamaani (käytettyä) puhelinta onkin tullut räplättyä ahkerasti. Viime jouluna saamani Lumia 800 lähtee nyt myös kiertoon. 

Tässä uutukaisessa on himpun verran isompi näyttö, vähän paranneltu kamera, lisänä myös etukamera ja jotain muita pieniä parannuksia. Ainakin sen voin sanoa, että nyt on paljon mukavampi selailla blogeja puhelimella, kun on isompi näyttö.

IMG_7124 copy IMG_7125 copy

Zapatan Grillikanaa BBQ oli niin hyvää. Otan annoksen aina vihanneksilla, koska ne vaan sopivat barbeque-soossiin todella hyvin.

IMG_7136 copy IMG_1804 copy IMG_1820 copy IMG_1812 copy IMG_1815 copy

Sen verran hullu mässäyspäivä tästä tuli, että äsken jo kärsin tuolla armottomien vatsakramppien kanssa. Liikaa herkkuja, tiedän... Mutta kerranhan sitä vaan täytetään 25-vuotta, eikö niin?

Kiitos tuhannesti kaikille lukijoille ja ystäville onnitteluista ja oikein hauskaa illanjatkoa! <3

 t. Enni

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös