Synttäreitä odotellessa

Pitääkö mun nyt valvoa yli puolenyöhön? Täällä on nimittäin huomisen synttärisankari, tervetuloa 25-vuotta! Huomenna on tiedossa illallinen (takuuvarmasti romantiikkaa pursuava ja tuhansia ruusuja, tai sitten ei) jossakin Järvenpäässä. Ei täällä taida olla hirveästi vaihtoehtoja kuin Zapata. Sinne siis, koska Grillikanaa BBQ on mun lemppariannos.

Kakkutarpeita en ehtinyt ostamaan ja sekös vähän harmittaa. Kakku olisi ollut ihan must, että synttäreistä jäisi jotain muistettavaa (illallisen lisäksi). Katsotaan, jos huomenna koulun ja illallisen jälkeen kaupat olisivat vielä auki, niin kävisin hakemassa sieltä jonkun valmiin käärretortun, johon sytyttäisin itselleni kynttilöitä. Kuulostipa surulliselta... No otan sitten kuvan tänne blogiin todisteeksi, siis että kyllähän nyt synttäreitä vietettiin!


Niin tuli pimeys ja asukuvat tulevat olemaan vähän mahdottomia näin iltaisella. Kuvituksena kuitenkin tämän päivän asu synttärilahjapussin kera. Ja alla mun uusi Lindexin alennussormus niin täydellisesti tarkentuneena, että ihan naurattaa, plus asiaankuuluvasti Fridan Halloween-bileiden leima. 

Olipas kerrassaan hauska ilta, vaikka väsähdin lopulta jo ennen kahta. Ikä ei todellakaan tule yksin.

t. Enni

Kommentit

 1. Nosiis hei! HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ! :)

  VastaaPoista
 2. Onneks olkoon! Järvenpään rafloista kyllä Zapata vie voitin. Heh, mulla sama lemppari annos sieltä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vielä kerran! Joo kyllä se näin on. Toi annos on niin hyvä! Kin sushin buffetti arkisin on myös aika houkuttelevan edullinen ja hyvä!

   Poista
 3. Paljon onnea! 25 on ihan hyvä ikä :)

  VastaaPoista
 4. Hyvää synttäripäivää, ollapa vielä itsekin 25! Miulla tärähtää kuukauden päästä jo 27 vuotta mittariin ja tuntuu ihan ikälopulta... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No perästä tullaan hahah! 25, 27 ei kai tuolla enää niin väliä ole, nuoruus meni jo XDD No ehkä ei ihan.. :D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! Parhaiten kulutetut 40 euroa kyllä ikinä :DD

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös