Shai Sheiveri - Voita vuoden terät

Sisältöyhteistyö

Hei vaan kaikille! Nyt olisi kivaa postausta tiedossa, sillä pääsin mukaan Indiedaysin ja Shain kampanjaan Indiedays Inspiration -bloggaajana. Shai sheiveri (klik) on maailman ensimmäinen kuusiteräinen höylä, josta lisätietoa löytyy täältä.

Kuten olen ehkä joskus aiemmin maininnut, mulle on ollut aina ihan sama millä sääreni sileiksi ajelen. Tai no oli viime viikkoon asti. Menin sitten vähän testailemaan erästä miestenterää (joo en siis edes itse osta omia kertakäyttöteriäni, vaan hommaan ne itselleni ovelasti muiden jemmoista...) ja lopputulos ei ollut ihan sitä mitä halusin: Yhteensä neljä laastaria, auts! Siinä samalla päätin, että nyt panostan omiin kunnollisiin teriin. Sattumalta mulle tarjoutui pian mahdollisuus päästä mukaan Shai-kampanjaan, jossa pääsin testaamaan tätä kyseistä maailman ensimmäistä kuusiteräistä höylää. Kyllä poikaystävä nyt kiittää, kun ei enää teriä katoile.

Testasin terää juuri pari päivää sitten ensimmäistä kertaa ja tulos oli nolla laastaria + silkinsileät sääret! En kokenut mitään ongelmia tuotteessa ja plussaa annan erityisesti joustavalle päälle. Tämä sheiveri jää todellakin käyttööni. 

IMG_2928 copy
IMG_2848 copy
IMG_2805 copy

Onneksi nämä terät eivät ole edes kalliita. Nyt vielä jokainen teistä saa ainutlaatuisen tilausuuden testata Shai sheiveriä vieläkin halvemmalla, tarkalleen ottaen ilmaiseksi, maksamalla vain 4,90 euron postikulut. Postikulujen hinnalla saat itsellesi kuvissa näkyvän sheiverin sekä kaksi terää.

Tilauksessa ei itsessään ole ostopakkoa, mutta kannattaa huomioida, että se muuttuu kestotilaukseksi, ellei tilausta peruuta. Kestotilaajana saat 4 kertaa vuodessa paketin, joka sisältää 2 kappaletta Shai -vaihtoteräpaketteja. Näissä paketeissa on yhteensä neljä vaihtoterää. Kolmen kuukauden välein lähetettävälle setille tulee hinnaksi 34,90 euroa*. Muistathan, että tilaaminen edellyttää täysi-ikäisyyttä!

Kaikkien testipaketin tilaajien kesken Shain verkkosivuilla arvotaan viikottain vuoden sheivaustarpeet. Vaan teillä lukijoilla on myös mahdollisuus tuplata voittomahdollisuutenne, sillä tilaamalla testipaketin ja jättämällä kommenttiboksiini viestin osallistutte arvontaan, jossa yksi voittaa vuoden terät! 

Shain sivuilta löytyy sheiveristä myös miesten versio! Vink vink joululahja. ;)

IMG_2769 copy
IMG_2761 copy
IMG_2932 copy
IMG_2875 copy

Eli siis käykäähän tilaamassa Shai sheiveri testiin ja jättäkää tilauksen jälkeen kommentti tähän postaukseen, niin olette mukana ARVONNASSA, jossa voittaja saa palkinnoksi kokonaisen vuoden terät!  Muistakaahan ilmoittaa kommentissa sähköpostiosoitteenne, niin saan voittajaan yhteyden.

Tuplaa siis voittomahdollisuutesi tilaamalla teriä testiin postikulujen hinnalla ja kommentoimalla postausta. Teriä pääsee kokeilemaan tilaamalla ne täältäArvonta päättyy joulukuun ensimmäisenä sunnuntaina 1.12.2013!

t. Enni

Kampanjayhteistyö: Indiedays & Shai
*Tuotteiden hinnat päivitetty 

Kommentit

 1. Kuulostaa hyvältä, mukana siis ollaan:) email:t.ansku@luukku.com

  VastaaPoista
 2. Arvontaan mukaan :)
  tellimaria (ät) gmail piste com

  VastaaPoista
 3. Osallistun arvontaan :)

  terzie@netti.fi

  VastaaPoista
 4. tiia.mantyla@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Mukana :) laura.vanhala@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Sheiveri tilattu ja arvonnassa mukana. :) ssenjah@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Sheiveri lähti heti tilaukseen ja tietysti oon myös mukana arvonnassa! katyusha-@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Olen arvonnassa mukana ! ramajmirkku@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Tilaus tehty joten mukana ollaan :) minnal@luukku.com

  VastaaPoista
 10. Hei

  Kannattaa tilata samat terät täältä www.shave-lab.fi ilman mitään pakkosopimuksia. Vuoden terät maksaa 49,95€ toimitettuna kun noi shait maksaa 70€ vuodessa vähintään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa mainitsemassasi sivustossa samanhintainen testipaketti sisältää yhden terän vähemmän kuin SHAI.

   SHAIn kampanjassa saa alle vitosella tilattua testipakkauksen 2x vaihtoteriä ja sheiverin. Samalla osallistuu vuoden terien arvontaan! Sopimuksenhan voi aina purkaa, mikäli ei halua jatkaa kokeilupakkauksen jälkeen terien tilaamista. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös